Banner 01

De Nationale Sportweek wordt georganiseerd door NOC*NSF met als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens de weg naar de sportvereniging te laten vinden. Nog steeds sporten veel mensen niet. De organisatie van de Nationale Sportweek is een van de initiatieven die de positieve bijdrage die sport geeft aan mensen en maatschappij vergroot.

Wij als Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena ondersteunen dit initiatief en nodigen je graag uit om tijdens de Nationale Sportweek, van 19 t/m 26 april, eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Misschien vind je het zelfs leuk om een keertje mee te trainen. Dat kan, jong of oud maakt niet uit, maak nu kennis met Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena.

Doe mee! Iedereen, jeugd, maar zeker ook volwassenen, wordt aangemoedigd iemand mee te nemen om te gaan sporten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iemand uit je omgeving die weinig of misschien zelfs niet sport. Ook leuk als jij laat zien wie jij meeneemt en wat jij wint met jouw NSWsnap! Er zijn schitterende prijzen te winnen voor de foto’s van sportmomenten! Plaats je de gemaakte foto van jou en je sportmaatje op Twitter of Facebook.

De Nationale Sportweek wordt ondersteund door Stichting Sport en Beweging in Aalburg.
Voor meer informatie zoals dagen/tijden en de fotowedstrijd ga dan naar de website www.sportinaalburg.nl