Lid Debora Vos nam afgelopen week deel aan twee wedstrijden. Speciaal voor ons hield ze een klein dagboek bij over haar belevenissen:

 

20 augustus

08:30 De wekker loopt af, gelukkig niet zo heel vroeg. Vandaag beginnen de voorbereidingen voor vrijdag al; spullen klaarmaken en een laatste wedstrijd. Om half 4 en 10 voor 4 rijden we 2 proeven in Oudendijk. Zin in! Thuis van de wedstrijd. Ondanks het bizar slechte weer toch 1 keer gewonnen met 191 en 185 (:

21 augustus

Alle voorbereidingen zijn klaar, vanavond vroeg naar bed, want de wekker gaat alweer om half 5 pff

22 augustus

De wekker is gegaan om half 5. Lastig om je warme bed in te ruilen voor de koude buitenlucht, maar na een minuut of 3 was het dan toch gelukt om eruit te stappen Samen met Eva even wat gegeten en daarna naar achter om Lex te voeren, poetsen en vlechten. Om 7 uur was alles ingeladen en stond Lex in de trailer, dus we konden op weg naar de Brabanthallen in Den Bosch. De sfeer hier is super. Veel beter als op een doorsnee wedstrijd. Na een rondje gelopen te hebben konden we Lex nog even poetsen en opzadelen. Ik heb me omgekleed en ik kon erop. In de Diezehal konden we losrijden, alleen het was daar wel erg druk. Je hebt te weinig ruimte om even je verruimingen en onderdelen te rijden, het was meer actief rondjes rijden. Daarom maar even buiten rond gestapt, omdat we toch tijd zat hadden. Daarna was het gelukkig iets rustiger waardoor ik er nog 10 minuten goed aan kon rijden. Ze liep super! De ringen liggen in de Baroniehal, dus daar had ik nog niet gereden. Ze reageerde daar niet zo goed meer en liep niet zo lekker meer. Af en toe had ik gewoon moeite om dr op de hoefslag te houden. Ondanks dat zeiden ze dat het er netjes uit zag en met resultaat : 5e van Nederland (: Nu nog even lekker naar de andere paarden kijken, er doen er 631 mee dit weekend! Super dagje en een ervaring rijker (:

 

Debora bedankt voor het leuke stukje en van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!