Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor onze jaarlijkse Rabobank Oefendressuurdag! De Rabobank Oefendressuurdag is bedoeld om combinaties van alle leeftijden en van alle  niveaus, van Bixie tot en met Z2, een proef te laten rijden die wordt voorzien van  deskundig advies, leerzame tips & trucs door een officieel KNHS jurylid. De  proeven worden gereden in een volledig omheinde bak op een rustige locatie.

Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om onder het genot van een hapje of een drankje de paardensport vanaf de zijlijn te kunnen bewonderen. Dit jaar zal er zelfs een pony aanwezig zijn voor de allerkleinste om ritjes te maken en te knuffelen. Dus blijf vooral niet thuis zitten op zo’n prachtige dag en kom naar Veldstraat 34 te Wijk en Aalburg!

Voor meer informatie zie ook http://www.lvhea.nl/event-items/rabobank-oefendressuurdag-mei-2/

Startlijst

De definitieve startlijst is te vinden onder: Definitieve startlijst Rabobank Oefendressuurdag 23 mei 2015

Jong vs. Oud

NIEUW dit jaar is het senioren- en juniorenteam dat tegen elkaar gaat strijden. Een aantal van onze leden hebben namelijk het initiatief genomen om zich op te splitsen in teams om zo te strijden om het hoogste puntenaantal en de daaraan verbonden prijs (welke nog een verrassing is).

  • Het juniorenteam bestaat uit: Lianne den Besten (M1 paarden / B paarden), Christine Treffers-Buijs (B paarden), Margriet Schouten (B pony’s zonder galop), Debora Vos (M1 pony’s),
  • Het seniorenteam bestaat uit:  Diny van Zelst (B paarden), Liesbeth den Besten (B paarden), Gerry Remmers (B zonder galop), Trudy Vlot (Paarden L1), Miranda Vos (L1 paarden), Ineke Mans (ZZL paarden).

Iedereen mega veel succes met de laatste voorbereidingen! Wij kijken uit naar een gezellige en sportieve oefendag!