Het was weer een druk wedstrijdweekend voor onze leden. Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag werd er deelgenomen aan verschillende wedstrijden.

  • Zo startte Diny van Zelst vrijdagavond haar paard Vika in de Z1 dressuur in Loon op Zand. Ondanks dat er de eerste proef veel spanning was waardoor er fouten ontstonden wist de combinatie zich de tweede proef goed te herpakken en een mooie 205 punten bij elkaar te rijden. Dat er nog maar veel winstpunten mogen volgen! Ga zo door Diny!
  • Zaterdag vlocht Christine Treffers-Buijs haar Bella Donna weer mooi in voor een wedstrijd in Kerkwijk (zie onderstaande foto). De succesvolle combinatie maakte weer een verpletterende indruk door tweemaal de EERSTE prijs mee naar huis te nemen met een prachtige 193 en 196 punten. Super gereden Christine!
  • Niet alleen vrijdag maar ook zaterdag wist Diny van Zelst de wedstrijdring te vinden. Dit keer voor een oefendresuurwedstrijd met haar nieuwe troef Faith.  Tijdens hun eerste binnenwedstrijd in Loon op Zand reed de combinatie een mooie 178 & 191 punten bij elkaar. Als het weer mee zit hoopt Diny vanaf januari Faith officieel te gaan starten. Veel succes met oefenen!
  • Zondagmorgen maakte Claudia Vos met haar Fernanza de wedstrijdring onveilig in Kaatsheuvel. Fernanza danste door de ring en de combinatie liet hele mooie momenten zien. Een EERSTE plaats met 186 punten kon dan ook niet uitblijven. Top gereden Claudia!

Van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten! Ga vooral zo door!

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat de resultaten nog niet op startlijsten.nl zijn gepubliceerd? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via vicevoorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52.