Zaterdag 2 juli 2016 is het weer tijd voor een spetterend evenement, waar we iedereens gezelligheid graag bij willen hebben! Frenk Jespers zal, met hulp van eigen leden, een clinic exterieurbeoordeling geven. Deze clinic houdt in dat Frenk twee paarden van onze eigen leden zal beoordelen; onder het zadel en vanaf de grond. Na afloop van de clinic zullen alle aanwezigen een certificaat mee naar huis krijgen. Naar onze mening een erg interessante en gezellige dag om naar uit te kijken!

Frenk Jespers heeft samen met zijn familie een dressuur- en africhtingsstal. Hij is 9 jaar actief geweest als hengstenkeuringscommissielid bij het KWPN, de medegrondlegger van de Pavo-Cup en sinds 4 jaar is hij hengstenkeuringscommissielid van de SWB in Zweden en zal hij deel uit maken van de KFPS-Hengstenkeuringscommissie. Ook heeft hij jarenlang ervaring in het africhten van dressuurpaarden. Voor meer informatie over Frenk, zie http://dressuurstaljespers.nl/welkom/

Om alles even duidelijk op een rijtje te zetten:

  • Datum en tijd: zaterdag 2 juli, 13.30 – 16.30 uur
  • Locatie: Veldstraat 34 te Wijk en Aalburg
  • Inschrijven: activeiten@lvhea.nl vóór 25 juni
  • Kosten: €15-, voor leden, €17,50 voor niet-leden
  • Actie: leden mogen één vriend/vriendin/kennis meenemen voor de ledenprijs van €15-,!
  • Meer informatie: activiteiten@lvhea.nl of 06-20471456

Vooraf betalen, informatie daarover volgt na aanmelding.

We hebben nog een enthousiast lid met paard nodig! Voor deze clinic zoeken we nog één lid die het heel gaaf zou vinden om zijn of haar paard voor alle bezoekers te tonen. Wil je dit graag doen, neem dan ook contact op met Antoinette en schrijf er kort een motivatie stukje bij.

Voor aanmelden of meer informatie kan er contact opgenomen worden met Antoinette via activiteiten@lvhea.nl of 0620471456.
We zien jullie de 2e!