Afgelopen zaterdag vond onder geweldige weersomstandigheden de Rabobank oefendressuurdag plaats in Wijk en Aalburg, georganiseerd door Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena (PSV LvHeA). Het druk bezette deelnemersveld, een groot aantal toeschouwers én de sportieve prestaties maakten deze dag tot een groot succes.

De Rabobank oefendressuurdag is vooral bedoeld om ruiters en amazones bekend te maken met (een hogere klasse in) de dressuursport. Er vond dan ook geen prijsuitreiking plaats, maar kregen alle deelnemers een rozet met een protocol vol deskundig commentaar en advies van een officieel jurylid. De combinaties die hoger dan 60% wisten te scoren, ontvingen daarbij ook nog een leuke attentie. Download hier alle uitslagen van deze dag Uitlagenlijst 21-09-2013 1.0.

Tot slot willen we ook alle sponsors bedanken: Rabobank Altena (rozetten), Dier&Tuin Andel (presentjes en kortingsbon), cafetaria Neco (snacks) en Emté Veen (broodjes). Zonder jullie steun was deze dag niet mogelijk geweest!

Voor foto’s zie http://s1298.photobucket.com/user/PSVLvHeA/library/?sort=3&src=pb&page=1