De Rabobank Oefendressuurdag is bedoeld om combinaties van alle leeftijden en van veel niveaus, van Bixie tot en met M2, een proef te laten rijden die wordt voorzien van  deskundig advies, leerzame tips & trucs door een officieel KNHS jurylid. Deelnemers worden zoveel mogelijk gestimuleerd zich in te schrijven voor de klasse die voor hun het hoogst haalbaar is, daarom kan een combinatie zich ook maar in één klasse inschrijven. De  proeven worden gereden in een volledig omheinde bak op een rustige locatie. Ook bij deze editie  zal vanwege gewijzigde regelgeving vanuit de internationale paardensportbond  niet worden gewerkt met klasseringen en prijzen, maar de jurering speelt een  prominentere rol. Aan het einde van de dag kunnen alle deelnemers dan ook rekenen op een mooi aandenken en een protocol vol aanwijzingen van de jury. Inschrijfgeld bedraagt € 8,50/proef, leden van PSV LvHeA ontvangen € 3,50 korting.

 

LET OP: DEZE WEDSTRIJD TELT OOK MEE VOOR HET CLUBKAMPIOENSCHAP!

Mocht je meerdere paarden starten op deze dag: geef op het inschrijfformulier aan welk paard die dag meetelt voor het kampioenschap!

Inschrijven kan tot en met 4 juli door de volgende lijst te mailen naar wedstrijdsecretaris@lvhea.nl:

Datum oefendressuurdag
Naam amazone/ruiter
Leeftijd amazone/ruiter
Naam en categorie paard/pony
Klasse
Naam rijvereniging

Je inschrijving is pas geldig als je voorafgaand het inschrijfgeld overmaakt naar: NL87 RABO 0341 5184 17 onder vermelding van je naam. Op de wedstrijddag zelf kan het inschrijfgeld niet betaald worden.

 

De te rijden proeven zijn hier terug te vinden: Dressuurproeven

Er is mogelijkheid om bixiproef 1 klasse AA of proef 3 klasse A te rijden. Deze proeven zijn hier terug te vinden: Bixie dressuurproeven

De B zonder galop proef die gereden wordt is impulsproef 85 en is hier te vinden: Impulsproef 85