Een dag vol zon, een sportieve strijd en mooie resultaten; beter kan een wedstrijd eigenlijk niet verlopen! Door onze eigen leden zijn ook weer mooie resultaten behaald.

 

Klasse B

De klasse B was het best vertegenwoordigd door onze leden.

Karlijn van Bergeijk liet haar beste kant zien met haar D-pony Shane door in de eerste proef de 3e plek te veroveren met 194 punten en in de tweede proef zelfs de EERSTE prijs binnen te slepen met 197 punten!

Voor Noa van Helden en Voltige De Lazerou was dit één van hun eerste officiële wedstrijden, waar zij al een mooie stijgende lijn te pakken hebben! In de eerste proef behaalden zij met een knappe score van 188 punten een mooie 5e plaats en in de 2e proef behaalde het duo 183 punten! Twee dikke winstpunten erbij!

Ponyduo Zoe Embrechts en Elfee scoorden zeer stabiel en goed. Zoe mocht namelijk 187 en 188 punten mee naar huis nemen, waarmee ze ook nog een 5e plaats scoorde!

Annika Schreuders kwam deze dag met de pony Shane, die we al eerder langs zagen komen, aan start in één proef. Zij behaalde hier een hele nette score van 179 punten!

De mooie score van 194 punten ging naar Sanne Vos met haar nieuwe troef Vincent, die hiervoor gesprongen heeft. Zij startte haar paard HC.

 

Klasse L1

Kirsten van Houdt kwam met haar prachtige fries Jetske B aan start in beide proeven en haalde hele mooie punten. In beide proeven scoorde zij twee hele mooie TWEEDE plaatsen met 188,5 en 196,5 punten! Drie dikke winstpunten om mee naar huis te nemen!

 

Klasse M1

Lianne Dammers reed met Quinty R twee nette scores van 177,5 en 168,5 punten bij elkaar!

Antoinette Bouman reed met Cilinda M twee mooie scores. De eerste proef was helaas nét geen winst, maar leverde wel 177 punten op en de tweede proef leverde 180 punten op, wat betekent dat het duo met winst naar huis gaat!

 

Klasse Z1

Mariette Penning kwam met haar paard Amadeos aan start in twee proeven. In de eerste proef scoorde ze al een heel goed puntenaantal van 209,5, maar in de tweede proef deed ze er nog een schepje bovenop en scoorde ze een TWEEDE plaats met 219 punten!

 

De laatste maanden zijn er geen resultaten meer geplaatst. Vanaf nu zal het plaatsen hiervan wel weer opgepakt worden. Hebben jullie nou een wedstrijd gereden, een mooi resultaat behaald of is er een ander nieuwtje? Laat het gerust weten, graag zelfs! Het is namelijk een heel groot zoekwerk naar alle resultaten en prestaties. ;p

communicatie@lvhea.nl