Wie van onze leden gaat onze vereniging vertegenwoordigen op de Kringkampioenschappen zaterdag 7 juni 2014?

Tijdens de Kringkampioenschappen outdoor wordt sinds drie jaar ook de Merwede Horse Fair georganiseerd. Dit jaar weer in samenwerking met de Waddensteijnruiters uit Asperen, maar het wordt gehouden in Spijk. Er zal dus naast bekende wedstrijdringen een stro- dorp zijn en een demonstratie-ring. Dit jaar is het springen en de bixie ook opengesteld voor leden buiten kring Merwede. Ook kun je in alle klassen een kür op muziek rijden en dat gebeurd zelf in demo-ring. Naast de kür op muziek zullen er gedurende dag verschillende demonstraties gegeven worden. Als er meer bekend is over het programma wordt dit bekend gemaakt.

Tijdens het kringkampioenschap wordt ook het verenigingskampioenschap gereden, de vereniging die met de dressuur de meeste punten heeft behaald die dag, wordt verenigingskampioen en krijgt een mooie wisselbeker mee naar huis. Natuurlijk zou het fantastisch zijn als wij deze keer deze wisselbeker mee naar huis mogen nemen! Hoe meer leden er mee doen, hoe meer kans we maken op een van de felbegeerde titels van Kringkampioen of Reservekampioen en hoe hogere we eindigen in het verenigingenklassement!

Degene die de titel Kringkampioen van zijn of haar klasse weet te behalen wint ook een wildcard voor de Regiokampioenschappen. Mocht je geen kringkampioen worden maar toch graag een keer willen deelnemen aan een regiokampioenschap kun je jezelf selecteren door mee te doen aan de volgende wedstrijden:

  • 14 juni – Sprang -Capelle (Margrietruiters)
  • 21 juni – Lexmond (PSV de Killesteynruiters)
  • 28 juni – Gorinchem (PSV Hippos)
  • 5 juli – Leerdam (Glasstadruiters)

Wij hopen in ieder geval op heel veel gemotiveerde deelnemers en een groep enthousiaste supporters!

Poster MHF 2014

MerwedeHorseFair