Lid Laura Roling heeft de afgelopen maanden meerdere selectiewedstrijden gereden voor het Indoorkampioenschap van het KFPS (Koninklijk Fries Paarden Stamboek). Tijdens de laatste wedstrijd afgelopen zondag behaalde zij maar liefst 194 en 208 punten met haar Tsjalling D.L. in de klasse M-2. Zij hebben zich voor de 2e keer binnen een jaar weten te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap Friese Paarden. Een hele knappe prestatie aangezien ze pas sinds april 2014 een combinatie vormen.
Tsjalling IMG_6255
Tevens startte Laura voor het eerst haar paard Febe-donnie D.L. op een wedstrijd. In de klasse L-1 wist zij 2x een 1e plaats te behalen alsmede een winstpunt voor elke proef. Een heel mooi debuut voor deze combinatie met toekomst!

5 Febe-donnie

Laura van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten! Geniet ervan!

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via vicevoorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52