Dit weekend was het eindelijk zover! Na weken van voorbereiding was het weer tijd voor onze jaarlijkse Rabobank Oefendressuurdag! De zon scheen hoog aan de hemel en de omstandigheden waren meer dan optimaal.

In de categorie B paarden verschenen een groot aantal van onze leden aan de start. Zo behaalde Sakia van de Ven behaald met haar paard Sam 164 punten en liet een aantal mooie stukken zien in de proef. Natasja den Dunnen maakte haar wedstrijddebuut met haar paard Blues met 170 punten en wat was Blues braaf! Maar ook Christine Treffers-Buijs was met Bella Donna een plaatje in de ring en behaalde maar liefst 180 punten! Janneke Versteeg deed er nog een schepje bovenop door met Lief fan Dulve maar liefst 192 punten bij elkaar te rijden! Dames, wat een prestatie! Op naar nog heel veel mooie prestaties, winstpunten en overwinningen! Wij gaan voor jullie duimen!

Isabel Dikkes behaalde tweemaal de eerste plaats door met haar prachtige pony Fudith de Bixie (met 80 punten) én de klasse B pony’s (met maarliefst 200 punten!!) op haar naam te schrijven! Isabel wat super! Marise Timmermans hield de eer hoog in de categorie B pony’s zonder galop door 220 punten te behalen met haar schattige pony Dodo. In de categorie B pony’s verscheen ook Lisa van Oostrom aan de start met Paris Beauty. Ondanks de zenuwen behaalde deze combinatie terecht een keurige 182 punten!  Dames wat hebben jullie leuke pony’s. Heel veel succes met oefenen! Wij kijken nu al uit naar jullie prestaties tijdens de oefendag van september!

In de categorie L1 paarden behaalde Miranda Vos met Alexia vd Weghorsthoeve een keurige 175 punten. Deze combinatie heeft veel toekomst we verwachten dan ook nog veel mooie prestaties! Lianne den Besten schreef met Quinty R de categorie L2 paarden op haar naam met een keurige 189 punten! De combinatie liet veel progressie zien en was een ware blikvanger in de ring.

Voor de overige uitslagen zie ook www.startlijsten.nl

Naast dat onze leden dit weekend aan de start verschenen bij de Rabobank Oefendressuurdag was er ook op andere wedstrijden succes voor onze leden. Na een ware monsterscore enkele weken geleden wist Mandy van Wijlen weer tweemaal de eerste prijs en tweemaal 209 punten te behalen in de klasse L2 paarden op een dressuurwedstrijd in Gameren. Deze super succesvolle combinatie blijft daarmee een van de meest gevreesde concurrenten in de regio! Op dezelfde wedstrijd wist Kim van Es in de categorie B paarden met haar bruine schoonheid Esprit in de eerste proef de tweede prijs op haar naam te schrijven met 189 punten. De tweede proef wist deze combinatie ook met winst af te sluiten door een score te behalen van 183 punten.

Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

Onderstaand een foto van Kim en Esprit in Gameren