Ondanks het warme weer waren er alsnog een hoop combinaties die de hoge temperaturen kwamen trotseren bij onze halfjaarlijkse dressuurwedstrijd bij Stal Brons. Water om de paarden te laten drinken en af te sponzen stonden ruim voldoende klaar en ook voor de deelnemers waren er afkoelende producten zoals een ijsje beschikbaar in de kantine. Ook was het programma wat eerder gestart, zodat we ’s ochtends al een hoop deelnemers hadden gehad voor het erg warm zou worden.

We werden weer goed vertegenwoordigd door onze eigen leden die een hoop prijzen en winstpunten mee naar huis hebben genomen!

’s Ochtends vroeg opende Sanne Vos met haar paard Niske het programma in de klasse BB. De combinatie startte HC, waardoor zij niet meedeed voor de prijzen, maar zij behaalde op de eerste wedstrijd kon de combinatie zelfs 200 punten noteren!

Rika Versteeg kwam met haar paard Jooltje L. succesvol aan start in de klasse B. Na een hele mooie proef behaalde zij een EERSTE prijs met 194,5 punten! In de tweede proef deden zij er zelfs nog een schepje bovenop door een DERDE plaats te behalen met 204 punten!

De klasse L2 was goed vertegenwoordigd door onze leden.
Om te beginnen kwam Jolanda van Drunen aan start met haar grote reus Charlie Brown. In de eerste proef reden zij een hele mooi proef, waarmee ze met 184 punten een vierde plaats behaalden! In de tweede proef gaven ze zelfs nog meer en werden ze derde met 193 punten!

Claran Mouthaan kwam met fries Jelke S. als tweede aan start. In de eerste proef lieten zij goed zien wat ze waard zijn door een mooie 184 punten te scoren! In de tweede proef kreeg Jelke helaas te veel last van het weer, maar ondanks dat scoorden zij toch nog een nette 173 punten!

De beurt daarna was voor Antoinette Bouman met Cilinda M. Antoinette ging geweldig van start en wist gelijk de eerste proef de EERSTE prijs te halen met 198,5 punten! Ook de tweede proef ging voor het gevoel heel goed, zelfs nog iets beter, maar helaas blijft het een jurysport en bleef het puntenaantal op 180 hangen. Gelukkig nogsteeds een hele mooie score!

De laatste voor onze rijvereniging in de klasse L2 was Sanne Vos met Golden Aqueen. De eerste proef haalden zij de TWEEDE prijs met 193 punten! In de tweede proef zorgden zij er zelfs voor dat alle ogen wel op hen gericht moesten zijn, want ze haalden een superscore van 214,5 punten en daarmee werden zij EERSTE.

Irma Bouman kwam met de mooie Winke Teske Z. aan start in de klasse M1. Irma presteerde ten eerste al de prestatie om beide proeven uit het hoofd te rijden en vervolgens haalde ze ook nog eens hele mooie punten! In de eerste proef behaalde de combinatie de EERSTE prijs met 180 punten en in de tweede proef scoorden zij zelfs de EERSTE prijs met 186 punten!

Tot slot Claudia Vos kwam met haar mooie paard Fernanza aan start in de klasse Z1. Zij behaalde twee mooie scores van 198 en 202 punten!

De dag was weer helemaal geslaagd en we kijken uit naar de oefendressuur dag op 17 september! Hier kan weer gestart worden in de BIXI, BB en de klasses B t/m Z2.
Door het succes van de vorige dressuurclinic van Dindi van den Brink, organiseren wij op 19 november weer een nieuwe dressuurclinic! Deze keer zal de clinic gegeven worden door Ashley Brons en plaatsvinden bij Stal Brons.
Deelnemers gefeliciteerd!