Zaterdag 21 juni werden er weer op verschillende locaties binnen kring Merwede een aantal grote wedstrijden georganiseerd:

  • In Sleeuwijk op het terrein van PSV de Nieuwe Roef startte lid Lianne den Besten met Quinty R (zie onderstaande foto). In de eerste proef behaalde de combinatie een nette 178 punten en de tweede proef was goed voor winst met 182 punten. Dit brengt deze combinatie op een mooie tussenstand van 5 winstenpunten in de categorie L2 paarden! Op naar de 10 winstpunten Lianne en dan door naar het M1! Wij hebben er alle vertrouwen in! Je kan het!
  • In Lexmond was de tweede selectiewedstrijd ter voorbereiding op de regiokampioenschappen in Heerjansdam later dit jaar. Lid Jolanda Kivits startte daar met Dutch Liza Minelli in ook in de categorie L2 paarden. Alleen de eerste proef telde mee voor de selectie en dat pakte heel goed uit voor deze combinatie! De eerste proef werden Jolanda en Liza namelijk TWEEDE met een hele mooie score van 189 punten! Helaas was Jolanda haar sporen vergeten, waardoor Liza het allemaal wel welletjes vond de tweede proef. Toch liet de combinatie hele mooie stukken zien wat resulteerde in een nette 175 punten. Kijkende naar de resultaten van de kringkampioenschappen is Jolanda hard op weg om geselecteerd te worden voor regiokampioenschappen en daar zijn we trots op. Ga vooral zo door!

Ook zondag 22 juni was het weer een prachtige dag om deel te nemen aan een wedstrijd:

  • Zo vertrok lid Claudia Vos met haar Fernanza richting Vuren voor een rondje dressuur. Dat Claudia en Fernanza een goude combinatie zijn is al eerder gebleken, maar dat werd weer bevestigd door de eerste proef de TWEEDE prijs te winnen met 193 punten en de tweede proef de EERSTE prijs te behalen met 196 punten. De succesvolle combinatie heeft op deze manier in slechts een handje vol wedstrijden meer dan genoeg winstpunten behaald om L1 te mogen starten. Wij kunnen niet wachten om ook deze resultaten op de website te mogen publiceren!

Goed bezig dames! Van harte met de behaalde resultaten! Ga vooral zo verder! Succes!

10422236_326660230826401_6694893191544699624_n