Zaterdag 11 juli organiseerde PSV De Bommelerwaard te Gameren een mooie dressuurwedstrijd op zandbodems. Ondanks dat de zon hoog aan de hemel stond trotseerde een tweetal van onze leden de hitte en verschenen aan de start.

  • Tijdens het ochtend programma maakte Diny van Zelst met Faith haar L1 debuut. Met 202 en 192 punten behaalde de combinatie tweemaal de vierde plaats in een sterk deelnemersveld. Dat belooft nog wat voor de toekomst! Ga zo door Diny!
  • In de middag was daar Kim van Es met Esprit in de categorie L2 paarden. Met 200 punten behaalde de combinatie de eerste proef de TWEEDE prijs. Maar dat was nog niets in vergelijking met de tweede proef waar de combinatie met 207 punten de EERSTE prijs op hun naam schreef! Super gedaan Kim. Daar kun je mee thuis komen!
  • Het gerucht gaat dat beide dames gebruik hebben gemaakt van de bijzondere voorleeskwaliteiten van ene Conny Sonneveld. Nou hopelijk houden jullie deze voorleeskoningin in ere dames, want deze winstpunten- / prijzenregen is toch wel heel goed geregeld!

Daarnaast nog een eervolle vermelding voor Lianne den Besten. Lianne heeft namelijk dinsdagavond 23 juni in Asperen samen met Quinty R haar eerste winstpunt in het M1 gereden! De combinatie liet de laatste weken weer een enorme progressie zien en hun harde werken werd dan ook meer dan terecht beloond! Top gedaan dame!

Allemaal nogmaals gefeliciteerd met de resultaten dames! Fantastisch gedaan!

cdce405021fda6027c5502a86545a0f6

Quinty R.

 

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via voorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52