Op 29 maart 2014 organiseerde Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena een dressuurwedstrijd op de prachtige accommodatie Stal Brons te Werkendam. Het was een zeer geslaagde dag dankzij de vele deelnemers, de sponsoren, de professionele juryleden en het zonnige weer. De paarden en deelnemers zagen er keurig verzorgd uit en gaven alles om prijzen binnen te slepen.

De resultaten waren erg wisselend. Opvallend waren de resultaten van Debora Vos, zij behaalde tweemaal de eerste prijs in de klasse L1, categorie DE met haar pony Alexia. Max Roeters en Wouter Kleemans waren twee van de weinige mannelijke deelnemers, toch hielden zij zich staande in de strijd tegen het hoge aantal vrouwelijke deelnemers. Max Roeters door er in de klasse M1 met een eerste en een tweede prijs vandoor te gaan met zijn paard Ebr Vivant. Wouter Kleemans wist ditzelfde te doen in de klasse L1/L2 met zijn paard Esther.

De volgende wedstrijd bij Stal Brons te Werkendam die zal worden georganiseerd door Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena vindt plaats op 30 augustus 2014. De vereniging zal daarnaast ook nog twee Rabobank oefendressuurdagen organiseren dit jaar, waarvan de eerste op 17 mei a.s. zal zijn. De Rabobank oefendressuurdag zal plaatsvinden in Wijk en Aalburg en u hoeft niet in het bezit te zijn van een KNHS startpas om deel te kunnen nemen.

UITSLAGEN 29-03-2014