Het moet niet veel gekker worden! Waar we ooit nog een rustige bijna onbekende vereniging waren, domineren we de afgelopen maanden haast elke startlijst in de omgeving. Ook dit weekend weer! Of er nu wedstrijden worden georganiseerd in Kaatsheuvel, Groot-Ammers of zelfs Lunteren. Het maakt niet: PSV LvHeA is erbij!

Op de Arina’s Hoeve in Groot-Ammers werd zaterdag de derde selectiewedstrijd verreden voor de categorie Z paarden. Ilse de Groot verscheen aan de start in de categorie Z2 paarden met Dj Tiësto. De prachtige vos liet weer veel verbetering zien en danste door de baan. De jury beloonde de combinatie dan ook met een mooie 206 punten en de TWEEDE plaats voor de eerste proef. De tweede proef was goed voor een nette 201 punten én de EERSTE plaats. De combinatie zal zich nu volledig gaan focussen op de indoor kringkampioenschappen in januari. Goed gedaan Ilse! En heel veel succes met trainen!

ilsedec

Ilse de Groot met DJ Tiësto

Helaas liep dezelfde wedstrijd voor Claran Mouthaan wat minder. In de categorie L1 paarden startte zij Jelke S in de categorie L1 paarden. Helaas liep het allemaal niet zo als het moest lopen en bleef de combinatie steken op 163 punten. Maar zeker niet getreurd! Uit betrouwbare bron hebben wij namelijk vernomen dat de combinatie tijdens de clublessen op woensdagavond veel progressie laat zien! Dat beloofd dus wat voor de toekomst! Zet hem op Claran! Jullie kunnen het!

Zondag verscheen Claudia Vos met haar vosmerrie Fernanza aan de start in Kaatsheuvel. De combinatie heeft de afgelopen weken een enorme ontwikkeling door gemaakt en dat was te merken voor de concurrentie. In de categorie L2 paarden behaalde de combinatie de eerste proef de TWEEDE plaats met 178 punten, en de tweede proef was goed voor 188 punten én de EERSTE plaats. Hiermee eindigde de combinatie op ruim 15 punten los van de nummer twee. Super gedaan Claudia!

claudiadec

Claudia Vos met Fernanza

Irma Bouman liet op een compleet andere manier van zich horen. Zondag verscheen zij samen met haar driejarige Friese parel aan de start in Lunteren voor de EFC. De hoogdrachtige merrie behaalde mooie cijfers met onder andere een 7 voor het stapgedeelte. Gefeliciteerd Irma!

Dames, nogmaals gefeliciteerd met de behaalde resultaten en succes met de laatste voorbereidingen voor de selecties en de kampioenschappen! Maak ons trots!

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via vicevoorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52