Het gehele weekend blijven de behaalde resultaten binnenstromen via de mail en telefoon! Wat leuk om zulke enthousiaste leden te hebben met prachtige wedstrijdresultaten! Ook dit weekend verschenen er leden op zowel vrijdag, zaterdag als zondag in de wedstrijdring en ze bleven niet onopgemerkt!

Vrijdagavond startte Irma Bouman met Tanja Fan De Mayhoeve B dressuur bij Dierensportcentrum ’t Laar in Velddriel. De combinatie staat pas aan het begin van hun paardensportcarrière, maar wist de prijzen weer op te eisen. De eerste proef was goed voor 182 punten en de DERDE prijs, de tweede deed de combinatie er nog een schepje bovenop door de TWEEDE prijs en 196 punten bij elkaar te rijden. Top gedaan Irma!

Zaterdag was er wedstrijd bij HC Giessenlanderij in Noordeloos. Toekomstig lid Danielle Vos startte met Aldato in de categorie M1 paarden. De combinatie behaalde een vierde plaats in het eindklassement met 165 punten. Leuk om weer een wedstrijdrijdend lid bij de vereniging te verwelkomen! Ook Claran Mouthaan verscheen aan de start met Jelke S. In de categorie L1 paarden reed de combinatie een nette 181 en 178 punten bij elkaar. Super gedaan Claran!

Op zaterdag werd ook de tweede selectiewedstrijd van de categorie Z paarden verreden bij H.C. Lappenheide in Acquoy. Ilse de Groot startte met Dj Tiësto in de categorie Z2 paarden. Helaas ging het niet zo goed als de vorige keer, maar niet getreurd! Wij weten zeker dat de combinatie snel weer van zich laat horen! Succes met trainen Ilse! Jullie kunnen het!

De wedstrijd in Acquoy ging zondag verder met de categorie B t/m M paarden. In de categorie L paarden was Claudia Vos terug van weg geweest! Met de pas vierjarige Fernanza wist zij met 196 punten de EERSTE prijs op te eisen in de categorie L2 paarden. De tweede proef was goed voor 190 punten én de TWEEDE plaats. Top gedaan Claudia! Ga zo door!

Succes met trainen iedereen! Op naar nog meer wedstrijden met nog mooiere resultaten!

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via vicevoorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52