Gisteren vond onze jaarlijkse officiële dressuurwedstrijd weer plaats. Deze keer hebben we de wedstrijd bij de Selevia Hoeve te Werkendam gehouden en dit is goed bevallen! De wedstrijd begon 9 uur en zat zo vol dat het pas ’s avonds afgelopen was. Het weer was perfect en er zijn weer zeer mooie resultaten behaald! Daarom zullen we onze leden nog even in het zonnetje zetten.
 
Annika Schreuders heeft een topwedstrijd gereden. Ze is nog maar kort een combinatie met Bella-Lisa, maar ze wist nu al twee dikke winstpunten binnen te slepen in de B met 183 en 189 punten!
 
Antoinette Bouman ging ook weer van start met Flügel in de klasse L1. Dit duo mag tevreden huiswaarts keren met twee dikke winspunten op zak! Ze behaalde 185,5 en 190 winstpunten.
 
De zusjes Fenne en Fleur Timmermans zijn met hun pony Full-mountain’s My Top onverslaanbaar in het L2. Fenna haalde twee super scores van 190,5 en 186,5 punten! Zusje Fleur deed er nog een schepje bovenop en won de eerste proef met 202 punten en haalde in de andere 194 punten! Goed gedaan meiden!
 
In het M1 heeft Lianne Dammers twee mooie proeven gereden met Lars B. Ze scoorden twee keer 180 punten!
 
Kirsten van Houdt en Jetske B gingen er in dezelfde klasse met de winst vandoor in de eerste proef en haalden 193,5 en 192,5 punten.
 
In het M2 was er winst voor Antoinette van Houdt en Boyangles in de eerste proef. Het duo haalde 188,5 en 175 punten!
 
Lianne Dammers kwam hier met Quinty R aan start en scoorde in de eerste proef 184 punten, waarna ze er in de tweede proef vandoor ging met de winst met 182,5 punten!
 
In de klasse Z1/Z2 paarden was Patricia Bouman onverslaanbaar en won twee keer met haar paard First Diamant! De combinatie scoorde 215 en 203,5 punten!
 
We kunnen dik tevreden terug kijken op een mooie dag en we kijken alweer uit naar de volgende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan onze oefendressuurdag op zaterdag 2 juni!
 
Alle sponsoren die deze wedstrijd mogelijk gemaakt hebben bedankt en deelnemers gefeliciteerd met de resultaten!