Ondanks het frisse windje, was het vandaag prachtig weer voor onze half-jaarlijkse dressuurwedstrijd in Werkendam! Maar liefst 36 combinaties verschenen aan de start. Het was weer een vol programma, maar we kunnen als vereniging terugkijken op een geslaagde dag met prachtige resultaten van onze leden!

B Paarden

  • Voor Lianne den Besten kan het paasweekend niet meer stuk. Zij startte met haar nog jonge Lars B voor de derde keer in de B en behaalde in de eerste proef een TWEEDE prijs met een gouden randje met 189 punten. In de tweede proef deden zij er nog een schepje bovenop en wisten daar met 195 punten de EERSTE prijs in de wacht te slepen!

L1 / L2 Paarden

  • Antoinette Bouman kwam met haar prachtige merrie Cilinda M aan start in de klasse L1. Cilinda was erg heet tijdens de proeven, maar ondanks dat haalde Antoinette twee zeer verdiende TWEEDE prijzen met in de eerste proef 188 en in de tweede proef 192 punten!
  • In de klasse L2 startte Claran Mouthaan met haar stoere fries Jelke S. Zij hadden de pech om 2,5 uur in de file te staan, maar gelukkig konden zij op een later tijdstip alsnog starten. En dat wachten was zeker niet voor niets!

M1 / M2 Paarden / M2 pony’s

  • Kim van Es maakte met Esprit hun debuut in de klasse M1. Zij lieten gelijk zien wat zij waard zijn door tweemaal de TWEEDE prijs te behalen! In de eerste proef scoorden ze 188 punten en de tweede proef was zelfs goed voor 190 punten!
  • Ook Claudia Vos kon met haar paard Fernanza zeer tevreden met een dikke winstpunt huiswaarts keren. In de eerste proef behaalden zij een hele mooie derde plek met 184 punten. Vervolgens was de tweede proef ook een hele nette proef waarin zij 178 punten bij elkaar reden!
  • Ook voor Debora Vos met haar haflinger Alexia was het vandaag tijd voor het M2-debuut. De eerste proef was een nette proef, waarin zij 182 punten bij elkaar reden! De tweede proef ging helaas iets minder door impuls verlies, maar ook hier reden zij nog een mooie 170 punten bij elkaar. Ze konden heel tevreden huiswaarts keren!

Z2 Paarden

  • In de klasse Z2 was er een wedstrijddebuut voor het paard Bensie van Sanne Vos. Zij reden hier één proef mee, wat gelijk resulteerde in een EERSTE prijs met 220 punten! Dat beloofd nog wat voor de toekomst!

Het was weer fantastisch dat we goed vertegenwoordigd waren op onze wedstrijd we feliciteren iedereen met de behaalde resultaten! We zien jullie graag weer op onze volgende oefenwedstrijd op 21 mei en op de wedstrijd bij Stal Brons van augustus!

 

Ben jij ook op wedstrijd geweest of heb je een ander leuk nieuwtje, laat het dan weten via communicatie@lvhea.nl