Dit weekend hadden twee van onze leden leden weer een wedstrijd gepland staan. Gelukkig hadden zij er heerlijk weer op, maar misschien voor de combinaties iets te warm..

Laura Roling kwam vrijdag aan start in Geesteren met Tsjalling Dl. Dit was hun tweede wedstrijd in de klasse ZZ-licht. In een deelnemersveld van 14 was Laura de enige met een Fries en zij wisten samen een hele mooie VIERDE prijs te halen met 64,71%! Helaas had Tsjalling last van de warmte, waardoor er wat foutjes ontstonden in de tweede proef. Toch hebben zij opnieuw een heel mooi resultaat behaald in deze klasse!

Zaterdag was het de beurt voor Sanne Vos met twee van haar paarden. Ze startte met hen vier proeven op de Oud-Beijerlandse Dressuurdagen. Eerst kwam ze aan de start met haar prachtige paard Don Juan in het ZZ-licht. Hij had een beetje last van de wartme, waardoor hij iets te braaf was, maar desondanks hebben ze nog heel netjes kunnen rijden in de eerste proef! In de tweede proef waren de percentages van alle deelnemers ineens opvallend laag helaas. Toch behaalden zij nog ruim voldoende om de punten voor het ZZ-zwaar binnen te hebben! Overall behaalden zij een mooie 5e plaats in een sterk deelnemersveld.

Met Bensie kwam zij aan start in dezelfde groep, en ondanks dat ze er met opzadelen vandoor ging en het hoofdstel schade opliep, hebben ze twee hele fijne proeven kunnen rijden! Ze behaalden een TWEEDE en VIERDE plaats  en daarmee werden zij ook reserve kampioen van Kring Oost Maas en Merwede!

13122879_868462586598922_8614193702104438379_o

Laura Roling met Tsjalling DL