Afgelopen zaterdag was het tijd voor onze jaarlijkse augustus wedstrijd bij Stal Brons te Werkendam. Met internationale deelnemers, stralend weer, een prachtige accommodatie en een geweldige inzet van de vrijwilligers was deze wedstrijd een groot succes te noemen. Niet alleen organisatorisch was het goed geregeld, maar ook de resultaten liegen er niet om:

B / L1 Paarden

  • Antoinette Bouman behaalde de eerste proef met 190 punten de EERSTE prijs. De tweede proef was er een nare tractor waardoor de combinatie op 172 punten bleef steken. Ondanks dat waren er weer veel verbeterpunten en complimenten voor Flugel’s kwaliteiten door de jury’s.
  • Diny van Zelst startte met Faith in de categorie L1 paarden. Helaas had Diny wat materiaal pech de avond van te voren waardoor ze de wedstrijd moest startte met een zadel waar ze nog niet eerder op had gereden. Gelukkig mocht dit de combinatie niet deren: de eerste proef werd beloond met een tweede plaats en 187 punten. De tweede proef was goed voor een EERSTE plaats met 188 punten.

L2 Paarden

  • In de categorie L2 paarden startte Antoinette van Houdt haar Boyangles. De eerste proef behaalde de combinatie een mooie TWEEDE prijs met 188 punten, de tweede proef was goed voor 182 punten en een derde plaats.

M1 paarden / M1 ponies

  • Claudia Vos hield in de categorie M1 paarden de eer van de vereniging hoog door met Fernanza tweemaal winst te behalen. De eerste proef met 186 punten resulteerde in een zesde plaats. De tweede proef met 189 punten resulteerde ook in een zesde plaats.
  • Een persoonlijk record van 207 punten werd behaald door Debora Vos. Samen met Alexia startte zij pas haar vierde M1 wedstrijd met een prachtig resultaat namelijk 204 & 207 punten en tweemaal de EERSTE prijs! De combinatie heeft nu al weer genoeg punten om de overstap te maken naar het M2.

Teamprijs

  • Als klap op de vuurpijl wonnen Debora, Claudia en Diny met een gemiddelde van 194 punten de teamprijs!

Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten! En de vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet om deze dag mogelijk te maken!