Op deze pagina treft u een overzicht van de bestuurssamenstelling. Voor meer informatie bezoek ook onze contact pagina.

Jolanda van Drunen

Voorzitter

Jolanda is getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze is parttime werkzaam als KAM-coördinator bij een aannemingsbedrijf. Met haar paard Charlie Brown rijdt ze dressuurwedstrijden.

voorzitter@lvhea.nl  | tel. 06 – 13 71 28 41

Antoinette Bouman

Vice-voorzitter

Antoinette is de derde zus die plaatst neemt in het bestuur van onze vereniging! Sinds 2015 /2016 studeert Antoinette Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Antoinette is opgegroeid tussen de paarden en heeft twee fantastische paarden op stal staan namelijk de toppers Flugel en Cilinda. Met veel plezier lest Antoinette met beide paarden bij Frenk Jespers en vertoont met regelmaat haar kunsten in de wedstrijdring.

 

vicevoorzitter@lvhea.nl  | tel. 06 – 20 47 14 56

Irma Bouman

Secretaris

Als lid van PSV Land van Heusden en Altena heeft ze al meerdere Friese paarden uit de fokkerij van Armanda Timmermans binnen de witte hekjes naar een hoger niveau gereden. Irma is tevens aanspreekpunt voor vele van onze sponsoren.

secretaris@lvhea.nl | tel. 06 – 13 27 94 60

Wedstrijd secretaris

De functie van wedstrijdsecretaris is momenteel vacant en deze taken worden momenteel waargenomen door Antoinette Bouman

wedstrijdsecretaris@lvhea.nl | tel. 06 – 20 47 14 56

Patricia Salm

Bestuurslid Activiteiten

Naast haar baan bij een pharmaceutisch bedrijf is Patricia moeder van twee kinderen. Met haar paard First Diamant rijdt ze zeer succesvol dressuurwedstrijden met als hoogtepunt deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen. Deze bezige bij zet zich enthousiast in voor de organisatie van de activiteiten binnen de vereniging.

activiteiten@lvhea.nl  | tel. 06 – 53 18 54 29

Antoinette van Houdt

Bestuurslid Communicatie

Antoinette is werkzaam in de zorg. Naast haar baan is ze met Boyangles en Elton John actief in de sport en rijdt ze nog enkele jonge paarden.

communicatie@lvhea.nl  | tel. 06 – 46 84 24 45