Op deze pagina treft u een overzicht van de bestuurssamenstelling. Voor meer informatie bezoek ook onze contact pagina.

Jolanda van Drunen

Voorzitter

Jolanda is getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze is parttime werkzaam als KAM-coördinator bij een aannemingsbedrijf. Met haar paard Charlie Brown rijdt ze dressuurwedstrijden.

voorzitter@lvhea.nl  | tel. 06 – 13 71 28 41

Antoinette Bouman

Vice-voorzitter

Antoinette is de derde zus die plaatst neemt in het bestuur van onze vereniging! Sinds 2015 /2016 studeert Antoinette Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Antoinette is opgegroeid tussen de paarden en heeft twee fantastische paarden op stal staan namelijk de toppers Flugel en Cilinda. Met veel plezier lest Antoinette met beide paarden bij Frenk Jespers en vertoont met regelmaat haar kunsten in de wedstrijdring.

 

vicevoorzitter@lvhea.nl  | tel. 06 – 20 47 14 56

Irma Bouman

Secretaris

Irma is sinds kort de secretaris van de rijvereniging.

Als lid van PSV Land van Heusden en Altena heeft ze al meerdere Friese paarden uit de fokkerij van Armanda Timmermans binnen de witte hekjes naar een hoger niveau gereden. Irma is tevens aanspreekpunt voor vele van onze sponsoren.

secretaris@lvhea.nl | tel. 06 – 13 27 94 60

Ad Versteeg

Penningmeester

Ad Versteeg is getrouwd en jaren geleden met pensioen gegaan. Gezien zijn financiële achtergrond wordt hij door vele verenigingen en goede doelen gevraagd als penningmeester. Ad is op zijn 50e begonnen met paardrijden en heeft dit enkele jaren volgehouden. Nu geniet hij vooral van de paardensport terwijl hij met beide benen op de grond staat.

penningmeester@lvhea.nl | tel. 0416 – 69 25 67

Simone Houterman

Wedstrijd secretaris

Simone kreeg als 3 jarig meisje het paarden virus door shetlander Jimmy die ze toen van haar opa kreeg. Tot aan dit moment zijn er heel wat paarden gereden. Dressuur en springen zijn de disciplines waar Simone op wedstrijden actief in is en ook boomstammen springen en een rondje over het strand en door de duinen behoorden tot de dagelijkse rondjes.

wedstrijdsecretaris@lvhea.nl | tel. 06-53 11 60 98

Patricia Salm

Bestuurslid Activiteiten

Naast haar baan bij een pharmaceutisch bedrijf is Patricia moeder van twee kinderen. Met haar paard First Diamant rijdt ze zeer succesvol dressuurwedstrijden met als hoogtepunt deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen. Deze bezige bij zet zich enthousiast in voor de organisatie van de activiteiten binnen de vereniging.

activiteiten@lvhea.nl  | tel. 06 – 53 18 54 29

Debora Vos

Bestuurslid Communicatie

Debora zit in haar derde jaar van de HBO opleiding Communicatie in Tilburg en momenteel volgt ze de minor Transmedia Design in Tilburg. Ze heeft haar haflinger tot M2 niveau uitgebracht, maar rijdt op het moment niet.

communicatie@lvhea.nl  | tel. 06 – 19 17 14 91