Wat een geweldige dag hebben we gisteren weer gehad bij de oefendressuurdag! Vrijdag begon het al gezellig met het opbouwen en bij het evenement zelf zagen we heel veel stralende gezichten. De dag was goed gevuld en er zijn hele mooie resultaten behaald!

Ook onze eigen leden schitterden met hun paarden en pony’s bij de oefendressuurdag!

Debora van der Mooren startte met haar prachtige haflinger Anna van de Molenweg in de klasse B, waar zij een hele mooie 189 punten bij elkaar scoorden!

Ons friezen lid Irma Bouman kwam aan start met twee paarden. ’s Ochtends kwam ze aan start in de B met haar nog jonge fries Joukje fan ’t Reidfjild. Ondanks de eventuele verwachtingen dat het misschien een raceproef zou worden, haalden zij een super aantal punten van 194,5! ’s Middags deed ze er echter nog een schepje bovenop met de prachtige ster merrie Winke Teske Z, want zij scoorden zo goed dat ze 201,5 punten in de M1 bij elkaar reden!

Het was voor Watch Me DL, van Renate Roling, de eerste keer dat hij mee mocht van huis. Dat zorgde misschien voor enige spanning, maar desondanks hebben zij een hele nette proef kunnen rijden in de B waarin ze 173,5 punten scoorden en ze zijn ze zeer tevreden!

Noa van Helden kwam met haar vriendelijke reus ook aan start in de B. Het was hun eerste wedstrijd samen en zij scoorden 180 punten!

De mooie pony combinatie Debora Westerlaken met Fatasje startte ook in de klasse B. Zij scoorden een nette 172 punten!

Laura Roling kwam ook aan start met twee paarden en dit was zeker niet voor niets! ’s Ochtends kwam ze aan start met Oukje Fan it Hierm DL in de klasse L1. Na een hele goede proef konden zij 189 punten in ontvangst nemen! Ook Laura deed er ’s middags een schepje bovenop met haar paard Dinette DL in de klasse M2, want daar scoorden zij zo goed dat ze met 200 punten huiswaarts konden keren!

Met de prachtige elite merrie Cilinda M kwam Antoinette Bouman aan start in de klasse L2. De verwachtingen vielen erg mee, want zij scoorden een enorm aantal punten van 204!

Tenslotte liet Jolanda Raadjes nog even een prachtige afsluitende proef zien in de Z1 met haar paard Sogno. Ze behaalden een heel mooi puntenaantal van 200!

Ook bijzonder was de prestatie van de nog jonge Iris Kreemers. Zij reed op een oud bekende pony van de club, Eline, en zij haalde 158 punten in de Bixi bij elkaar! Het was de eerste dressuurproef van Iris, maar het zal zeker niet de laatste zijn voor dit talentje!

Aan het eind van heel het programma waren er 5 van onze eigen leden die een kür in elkaar hebben gezet. Het was mooi om te doen, en om te zien! De leden bestonden uit: Claudia Vos met Fernanze, Jolanda Raadjes met Sogno, Antoinette Bouman met Cilinda M, Debora Vos met Alexia en Renate Roling met Tsjalling DL. Deze show was nooit haalbaar zonder de hulp van Laura Roling en de sponsers Whis, May Fair Ruitersport en onze eigen vereniging!

P1130293

 

Iris Kreemers met Eline