Verschillende startlijsten waren dit weekend gevuld met onze verenigingsnaam en daar zijn we trots op! Op zowel zaterdag als zondag werden er diverse wedstrijden gereden met prachtige resultaten! Gezien het niveau van onze leden en de leuke combinaties die zij met hun paarden vormen wacht ons een spannend indoor seizoen. De eerste selectiewedstrijden voor de kampioenschappen zijn inmiddels gepland en alle voorbereidingen zijn in volle gang.

Zo had Dierensportcentrum ’t Laar in Velddriel het maar druk met onze leden:

  • In de categorie B paarden maakte Irma Millenaar-Bouman haar B debuut met Tanja Fan De Mayhoeve. De eerste proef was goed voor een nette achtste plaats met 183 punten. De combinatie behaald hiermee meteen hun eerste winstpunt! Hopelijk zien we deze nieuwe combinatie weer snel terug in de ring verschijnen, want dit beloofd wat! Succes met trainen Irma!
  • Ook Antoinette van Houdt verscheen samen met Elton John in de categorie B paarden. Met een twintigste plaats en 174 punten was de eerst proef netjes te noemen. De tweede proef liet te combinatie meer show zien wat werd beloond met 180 punten en de zesde plaats. Dit pas de tweede officiële wedstrijd van deze jonge combinatie en zeker niet de laatste. Onder het mom ‘meters maken’ verwachten wij dan ook binnenkort op deze website de eerste winstpunten en prijzen te kunnen vermelden. Zet hem op Antoinette!
  • Als klap op de vuurpijl was daar ook Antoinette Bouman met Cilinda M om de categorie B paarden onveilig te maken. Ook voor deze combinatie was het pas hun eerste officiële wedstrijd, maar dat was totaal niet te zien! In het bizar sterke deelnemers veld van ruim 25 starts behaald Antoinette een superknappe ZESDE plaats met 185 punten. Ook de tweede proef liet de combinatie van zich horen door de vierde plaats én 186 punten op te eisen. Super gereden Antoinette! Ga vooral zo door!

Ook op het Hippisch Centrum Hulten werd PSV LvHeA goed vertegenwoordigd:

  • In de categorie M1 paarden was daar Mandy van Wijlen met de prachtige zwarte verschijning Tsjibbe K. De combinatie liet de concurrentie ook in Hulten weer een poeppie ruiken. De eerste proef was goed voor 190 punten en een EERSTE plaats. Ook de tweede proef bleek de combinatie weer de allerbeste te zijn door met 187 punten weer de EERSTE prijs te behalen. Wat een toppers zijn het toch! Hebben we hier een toekomstige kringkampioen in ons midden? Wij hopen het van harte! Super gereden Mandy!
  • Ook lid Diny van Zelst verscheen aan de start. In de categorie Z1 paarden vormde zij een leuke combinatie met haar paard Vika. Waar de eerste proef (193 punten) nog wat braaf was met wat foutjes kon de combinatie de tweede proef naar voren komen om een TWEEDE prijs en een winstpunt (208 punten) in ontvangst te nemen. Knap gereden Diny!

De Roshoeve in Rosmalen organiseerde dit weekend een ponywedstrijd. Ons pony dressuur talentje Debora Vos liet weer zien wat ze waard was door twee winstpunten bij elkaar de rijden. De eerst proef behaalde Debora samen met haar prachtige pony Alexia van de Weghorsthoeve de zesde plaats met 183 punten en ook de tweede proef was goed voor winst met 183 punten. Knap gereden Debora! Op deze manier komt de categorie M1 pony’s steeds dichterbij voor deze combinatie. Heel veel succes met oefenen samen! Jullie kunnen het!

Op Manege de Vughtse Hoeve in Vught was het zondag de beurt aan Claudia Vos (zie onderstaande foto). In de categorie L2 paarden ging de combinatie als ware diva’s door de uitgebreid versierde ring. Het sterke deelnemersveld van Kring Den Bosch zorgde voor de nodige uitdaging, maar de combinatie stond het spreekwoordelijke ‘mannetje’ en mocht een DERDE prijs en 178 punten in ontvangst nemen. Goed gedaan Claudia!

 Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten. Wij zijn apentrots op jullie!

Claudia Vos2

 

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat de resultaten nog niet op startlijsten.nl zijn gepubliceerd of je ze nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via vicevoorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52