De Rabobank Oefendressuurdag is bedoeld om combinaties van alle leeftijden en van alle  niveaus, van Bixie tot en met M2, een proef te laten rijden die wordt voorzien van  deskundig advies, leerzame tips & trucs door een officieel KNHS jurylid. Deelnemers worden zoveel mogelijk gestimuleerd zich in te schrijven voor de klasse die voor hun het hoogst haalbaar is, daarom kan een combinatie zich ook maar in één klasse inschrijven. De  proeven worden gereden in een volledig omheinde bak op een rustige locatie. Ook bij deze editie  zal vanwege gewijzigde regelgeving vanuit de internationale paardensportbond  niet worden gewerkt met klasseringen en prijzen, maar de jurering speelt een  prominentere rol. Aan het einde van de dag kunnen alle deelnemers dan ook  rekenen op een mooi aandenken en een protocol vol aanwijzingen van de jury. Inschrijfgeld bedraagt € 8,50/proef, leden van PSV LvHeA ontvangen € 3,50 korting.

 

LET OP: DEZE WEDSTRIJD TELT OOK MEE VOOR HET CLUBKAMPIOENSCHAP!

Mocht je meerdere paarden starten op deze dag: geef op het inschrijfformulier aan welk paard die dag meetelt voor het kampioenschap!

Inschrijven kan via www.startlijsten.nl.

Je inschrijving is pas geldig als je een bevestiging van inschrijving ontvangen hebt én voorafgaand het inschrijfgeld overmaakt naar: NL87 RABO 0341 5184 17 onder vermelding van je naam. Op de wedstrijddag zelf kan het inschrijfgeld niet betaald worden.

 

De te rijden proeven kunnen teruggevonden worden op http://www.dressuurproeven.nl/

Voor proef zonder galop en de bixie proef AA zie de volgende documenten:

F2-versie-A-2012

bix1-09. Protocol AA rijden dressuurproef 1, 2009