Dankzij de inzet van onze leden, de deelnemers en het aanwezige publiek was de Rabobank Oefendressuurdag weer een groot succes! Iedereen enorm bedankt voor jullie inzet, deelname en aanwezigheid. Naast een gezellige dag was het ook een dag vol sportieve successen: van aandoenlijke en leerzame bixie proeven tot een adembenemende Prix St. George proef van instructrice Ineke Mans én een prachtige Kur op Muziek verzorgd door Laura Roling.

De gehele dag is er een fotograaf van Nouws fotografie aanwezig geweest. Deze foto’s zullen zo snel mogelijk worden gepubliceerd.

Uitslagen

Onderstaande de uitslagen per categorie:

Klasse L / M paarden

klasse LM

Klasse B / BB paarden

klasse B paarden

Klasse B pony’s

Bpony

Klasse BB pony’s

bbpony

Klasse Bixie

Bixie

Klasse L/M paarden

mpaarden

Klasse Prix St. George

ineke

Junioren vs. Senioren

Nieuw dit jaar was dat er een senioren- en juniorenteam tegen elkaar hebben gestreden. Een aantal van onze leden hadden namelijk het initiatief genomen om zich op te splitsen in teams om zo te strijden om het hoogste puntenaantal en de daaraan verbonden prijs.

  • Het juniorenteam bestaat uit: Lianne den Besten (M1 paarden / B paarden), Christine Treffers-Buijs (B paarden), Margriet Schouten (B pony’s zonder galop), Debora Vos (M1 pony’s),
  • Het seniorenteam bestaat uit:  Diny van Zelst (B paarden), Liesbeth den Besten (B paarden), Gerry Remmers (B zonder galop), Trudy Vlot (Paarden L1), Miranda Vos (L1 paarden), Ineke Mans (ZZL paarden).

Na een spannende strijd heeft uiteindelijk het senioren team gewonnen! Als beloning hebben zij een cadeaubon ontvangen voor een gezellige en welverdiende high tea!

Miranda Vos

Miranda Vos

Isabel

Isabel met Fudith

 

Gerry Remmers

Gerry Remmers

Nogmaals iedereen bedankt voor jullie inzet, deelname en van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten. Wij hopen dat jullie er met evenveel plezier op terug kijken als wij dat doen! Tot de volgende keer!