Ons bereikte het verdrietige bericht dat 24 december 2014 op 75 jarige leeftijd oud-bestuurslid Jo den Besten is overleden.

Jo heeft gedurende een periode van tien jaar de functie van penningmeester vervuld binnen onze vereniging. Hierdoor was hij actief betrokken bij allerlei activiteiten en was onder andere berucht vanwege zijn grappenmakerij tijdens het jaarlijkse paardenkamp. Zijn gehele leven is hij actief en vol enthousiasme betrokken geweest bij de paardensport. In de dressuur heeft hij tot L niveau gereden, maar zijn echte passie lag bij de mensport. Door zijn passie voor de mensport was Jo de laatste jaren nauw betrokken bij menvereniging het Munnikenlandsgerij als penningmeester.

De laatste jaren reed Jo 1 á 2 maal per week een buitenrit met zijn tuigpaard. Vooral door plassen rijden vond hij mooi: hoe groter de plas, hoe beter!  Daarnaast was hij de trouwste fan van zijn twee paardrijdende kleindochters. Tijdens zoveel mogelijk trainingen en wedstrijden was Jo van de partij. En was dit niet het geval, dan was opa de eerste die werd gebeld om de behaalde resultaten door te geven.

Wij herinneren Jo als een warm en betrokken mens, en bedanken hem voor zijn jarenlange inzet voor onze vereniging.

Wij wensen de familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 

Bestuur & leden van PSV LvHeA

opa mee op wedstrijd     Opa met het tandem