Sinds mei 2015 maakt Laura deel uit van het Friese viertal ’s Gravenhof en reist zij trouw iedere week richting Berkel en Rodenrijs voor de trainingen. Nadat het viertal begin augustus al de titel Regiokampioen Zuid Holland van de KNHS- kampioenschappen in ontvangst had mogen nemen, stond afgelopen zaterdag in Kootwijk het Nederlands Kampioenschap voor Friese Paarden op de planning. Ondanks het feit dat één van de leden pas heel kort als vervanger mee rijdt, slaagde het viertal erin om de kampioenstitel in de wacht te slepen. Een super prestatie!

Op zaterdag 3 oktober a.s. zal in Ermelo nog gestreden worden op het NK van de KNHS-kampioenschappen. Vorig jaar wist het viertal kampioen te worden in de klasse M. Dit jaar hopen zij weer op mooie resultaten in de klasse Z.

Naast deelname in het viertal, runt Laura samen met zus Renate ook dagelijks Dressuurstal Laurena in Nieuwendijk (N-Br). Zij maken van hun passie voor paarden ook graag hun werk.

Op de foto: commandant Fransje van der Meer en teamleden Miriam Westmaas, Laura Roling, Anke Kuppens en Debby de Graaf.

NK Kootwijk Friezen 4tal

 

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via voorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52