Ondanks dat de zon hoog aan de hemel stond was het zaterdag weer tijd voor de eerste binnenwedstrijden van het winterseizoen. Stal T Lage Eind in Oudendijk had de eer om zo’n wedstrijd te organiseren. Onze leden verschenen in grote getallen aan de start en niet zonder succes:

  • In de categorie M1 Paarden was daar Mandy van Wijlen met haar Tsjibbe K. Mandy en Tsjibbe zijn ondertussen de schrik van menig wedstrijdruiter in de omgeving vanwege hun monsterscores en ontelbare prijzen. Ook dit keer wist de combinatie de TWEEDE prijs met 188 punten op hun naam te schrijven. De tweede proef was goed voor 182 punten, waardoor de combinatie tevreden huiswaarts kon keren met twee winstpunten en een nieuwe prijs voor in de prijzenkast! Super gedaan!
  • Na een wedstrijdpauze van ruim een half jaar maakt Kim van Es een enorme come-back door in de categorie L1 paarden met 201 punten de EERSTE prijs te behalen met haar topper Esprit. De tweede proef behaalde de combinatie een gedeelde EERSTE plaats met 192 punten. Top gereden Kim! We kijken uit naar jullie volgende wedstrijd! Zet hem op!
  • Antoinette van Houdt behaalde met Boyangles bij de L2 paarden een schitterende TWEEDE plaats in een heel sterk deelnemersveld met 187 punten. De tweede proef deed zij daar nog een schepje bovenop door weer de TWEEDE prijs op te eisen met 191 punten. Super gedaan Antoinette!
  • Ook Lianne den Besten verscheen aan de start in de L2 paarden. Samen met haar Quinty R behaalde ze een nette vijfde plaats met 178 punten. De tweede proef resulteerde in een mooie 183 punten en vierde plaats! Hierdoor kan Lianne weer een winstpunt toevoegen aan haar erelijst. Nog even en we hopen hier dan ook mooie M1 resultaten te kunnen publiceren. Zet hem op Lianne!
  • In het sterke L2 deelnemersveld was daar ook Claudia Vos met haar Fernanza. Met 167 punten had de jonge combinatie niet hun dag tijdens hun eerste binnenwedstrijd, maar dat brengt deze combinatie absoluut niet van hun stuk. De pas 4 jarige Fernanza zal zeker nog van zich laten horen. Daar hebben wij in ieder geval al het vertrouwen in! Zet hem op!
  • Antoinette van Houdt verscheen niet alleen aan de start in de categorie L2 paarden, maar ook in de categorie B paarden liet de amazone van zich horen. Samen met Elton John behaalde Antoinette tijdens de eerste proef 172 punten en de vierde plaats. De tweede proef was goed voor de derde plaats en 187 punten. Dit vraagt om meer Antoinette!

Dames, allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten! Dit beloofd wat voor de winterselectie en de kringkampioenschappen! Op naar nog meer prijzen en winstpunten!

 

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via vicevoorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52.