Afgelopen weekend was het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende wedstrijddag bij Stal Brons. Mede door de hulp en inzet van onze enthousiaste vrijwilligers werd het ondanks de vele regenbuien toch een zeer geslaagde dag. We konden dit jaar een zeer groot aantal starts verwelkomen op de prachtige accommodatie van Stal Brons in Werkendam. Een aantal van deze startplekken werd bezet door onze eigen leden en dat niet zonder resultaat:

 • In de categorie Z1 paarden verscheen Diny van Zelst na een afwezigheid van twee jaar aan de start. Ondanks dat het af en toe speuren was naar de letters en een zeer hevige plensbui kon de combinatie tevreden huiswaarts keren. De volgende wedstrijd staat inmiddels al in de agenda. Zet hem op Diny!
 • In de categorie M1 paarden was Mandy van Wijlen met Tsjibbe K. weer de schrik van menig concurrent. De schitterende combinatie behaalde tweemaal de TWEEDE prijs met 191 én 194 punten. Laten dit nu net de twee laatste winstpuntjes zijn die nodig waren om M2 te mogen starten. Top gedaan Mandy!
 • Voor Jolanda Kivits-Raadjes was het een spannende en drukke dag. Naast haar zeer gewaardeerde inzet bij het organiseren van de wedstrijd wist zij ook nog tijd te vinden om met haar paard Dutch Liza Minelli haar debuut de maken in de M1 paarden. Met 180 én 186 punten greep de combinatie net naast de prijzen, maar kan zeer tevreden terugkijken op een fantastisch debuut met twee welverdiende winstpunten! Gefeliciteerd!
 • De categorie L1/L2 paarden had nog wel het sterkste deelnemersveld van de dag. Tussen een aantal professioneel ruiters verschenen ook drie van onze leden aan de start. En wat zijn we trots op de behaalde resultaten:
  • Antoinette van Houdt behaald met Boyangles 187 en 191 punten met een DERDE plaats in het L1.
  • Claudia Vos behaalde tweemaal 180 punten met haar Fernanza in het L1
  • Lianne den Besten startte met Quinty R L2 en kon tevreden huiswaarts keren met 183 én  176 punten.
 • De categorie L1/L2 pony’s was ook zeker niet de minsten. Gelukkig was daar lid Debora Vos met haar Alexia die voor geen stortbui te vangen is. Met 202 én 190 punten behaalde zij een EERSTE en TWEEDE plaats. De jury sprak haar verbazing uit hoe deze schitterende combinatie zo’n nette proef kon neerzetten in de stromende regen. Wij zijn trots op je Debora!
 • In de categorie B pony’s maakte lid Lisa van Oostrom haar wedstrijddebuut met Chip en wat waren we trots! Als een echte wedstrijdruiter sleepte Lisa op haar eerste wedstrijd meteen de EERSTE prijs én 185 punten binnen. De tweede proef werd beloond met 170 punten en een TWEEDE plaats. Super gedaan Lisa!

Als klap op de vuurpijl konden wij de teamprijs uitreiken aan het team met het hoogste behaald resultaat. Tot onze grote blijdschap bestond dit team uit onze eigen leden! Het team bestaande uit Debora, Lianne én Mandy kon namelijk huiswaarts keren met een ruiterfitheid pakket t.w.v. € 150,-!

Dames, van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten! Wij zijn meer dan trots op jullie en hopen jullie zo snel mogelijk weer terug te zien in de wedstrijdring!