Het is tijd om weer wat mooie wedstrijdresultaten van onze leden met jullie te delen!

We beginnen met het Regio Kampioenschap. Een tweetal leden hebben dit jaar deelgenomen aan de Regio Kampioenschappen Zuid-Holland Indoor. In de categorie Z2 paarden behaald Laura Roling met Tsjalling DL een knappe 12de plaats. Ook Kim van Es met haar mooie Esprit was van de partij. In de categorie L2 paarden werd de combinatie 11de. Een tweetal mooie prestaties om trots op te zijn!

Afgelopen weekend startte Claudia Vos haar Fernanza in de catergorie M2 paarden tijdens een wedstrijd in Velddriel. Met 181 en 183 punten behaalde de combinatie de vierde plaats en de DERDE prijs. Ons toekomstig bestuurslid Activiteiten Antoinette Bouman scoorde met Cilinda M een nette 177 punten in de categorie L1 paarden voor de eerste proef. De tweede proef was ook goed voor 177 punten en een derde plaats. Secretaris-in-de-dop Jolanda van Drunen behaalde mooie resultaten met Charlie Brown. In het L2 paarden behaalde de combinatie 181 punten en een 5de plaats voor de eerste proef en 177 punten met een zesde plaats voor de tweede proef!

Dames, van harte gefeliciteerd met alle mooie resultaten!

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via voorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kan je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52