De eerste selectiewedstrijd van het indoorseizoen zit er op! Afgelopen zaterdag organiseerde de Jagers in Oudendijk de eerste selectiewedstrijd voor de categorie B t/m M2 paarden. De strijd was hevig te noemen en de winstpunten werden absoluut niet weggegeven. Gelukkig houden onze leden wel van wat uitdaging, dus onze verenigingsnaam kwam weer meerdere malen voor op de startlijst!

  •  In de categorie M1/M2 paarden startte Jolanda Kivits-Raadjes haar Dutch Liza Minelli. Het was pas de tweede wedstrijd in het M voor deze combinatie. Met een nette 173 punten voor de eerste proef zijn er nog genoeg puntjes van aandacht, maar komen de winstpunten wel steeds dichterbij. Helaas, ging de tweede proef iets minder met 164 punten. Toch weer een zeer leerzame ervaring voor deze jonge combinatie! Met genoeg inspiratie om thuis weer hard verder te trainen. Zet hem op Jolanda!
  • Helaas kon Mandy van Wijlen niet deelnemen in de categorie M paarden wegens een blessure van Tsjibbe. Heel veel beterschap en hopelijk kunnen jullie snel weer samen genieten van de paardensport.
  • Antoinette van Houdt startte in het L2 paarden Boyangles. De eerste proef was goed voor een nette 177 punten en een negende plaats. In de tweede proef wist de combinatie het te compenseren door een nette 185 punten en een vierde plaats te noteren. Gefeliciteerd Antoinette!
  • Ook Claudia Vos en Fernanza verschenen aan de start in de categorie L2 paarden. Ondanks dat Fernanza lekker bleef lopen, wilde de jury een ander beeld zien van deze sympathieke combinatie. De jonge combinatie zal deze week weer hard gaan trainen en zeer binnenkort weer vol goede moed aan de start verschijnen. Succes Claudia!
  • In de B paarden was daar Antoinette Bouman (zie onderstaande foto)! Met een nette vierde plaats en 180 punten liet de combinatie weer mooie momenten zien. Ook de tweede proef was goed voor een vierde plaats. Dit keer met 173 punten. Antoinette en Cilinda M konden op deze manier tevreden huiswaarts keren van pas hun tweede officiële dressuurwedstrijd. Top gedaan Antoinette!!
  • Antoinette van Houdt had het maar druk, want ook in de B paarden verscheen zij aan de start. Dit keer met Elton John. De eerste proef resulteerde in 174 punten en een zesde plaats. Ook de tweede proef was goed voor een zesde plaats met 170 punten. Ondanks dat de proeven net niet voldoende waren voor winst, zaten er zeker weer mooie momenten in. Ga zo door Antoinette!

Dames, allemaal hartelijk dank dat jullie ook dit weekend weer onze vereniging hebben willen vertegenwoordigen! Heel veel succes met trainen en de voorbereidingen voor de volgende wedstrijd!

 

athoinett oudendijk

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat de resultaten nog niet op startlijsten.nl zijn gepubliceerd of je ze nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via vicevoorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52