Afgelopen weekend was het tijd voor de Kringkampioenschappen te Spijk. Helaas waren er maar weinig leden die aan de start verschenen dit jaar, maar dat mocht de pret niet drukke.

  • In de categorie M1 pony’s startte Debora Vos met Alexia. Ondanks dat Alexia hier en daar wat de aandacht verloor behaalde de combinatie een knappe vijfde plaats met 185 punten in de eerste proef. De tweede proef was goed voor een vierde plaats met 188 punten.
  • Ilse de Groot startte met Dj Tiesto in de categorie ZZL paarden. Met 59,57 % behaalde Ilse & DJ de vierde plaats in de eerste proef. De tweede proef behaalde de combinatie met 60.86% de derde plaats.
  • Lid Laura Roling verzorgde in de demoring een demonstratie met haar prachtige Fries onder leiding van Marjolein van Helden.

Naast de Kringkampioenschappen waren er ook nog verschillende andere wedstrijden. Zo startte Diny van Zelst haar paard Vika in de categorie Z1 paarden tijdens een wedstrijd van de Kegelaer in Kaatsheuvel. Met 204 en 206 punten wist de combinatie tweemaal de EERSTE prijs op hun naam te schrijven. Top gedaan!

Dames van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via voorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52