Afgelopen weekend was het tijd voor de eerste selectiewedstrijd voor de Kringkampioenschappen op het terrein van PSV de Nieuwe Roef in Sleeuwijk. In verschillende categorieën verschenen succesvol een aantal van onze leden aan de start. Ondanks het onstuimige weer werden de winstpunten en prijzen weer mee naar huis genomen!

  • Lid Antoinette Bouman maakte haar officiële B debuut met haar paard Flugel. Met in de eerste proef 176 punten en in de tweede proef 173 punten behaalde de combinatie een nette tweede en derde plaats. Top gedaan Antoinette! Ga zo door.
  • Ook Diny van Zelst maakte haar debuut in de B paarden met haar paard Faith. De eerste proef resulteerde in 176 punten en een gedeelde tweede plaats met Antoinette. De tweede proef wist de combinatie met 186 punten de EERSTE prijs te behalen. Gefeliciteerd Diny!
  • In de categorie L2 paarden was Irma Bouman natuurlijk van de partij. Door in een sterk deelnemersveld een paar mooie proeven neer te zetten keerde de combinatie huiswaarts met 191 punten én de TWEEDE prijs voor de eerste proef, en 184 punten en de derde plaats voor de tweede proef. Toppers!
  • In het ZZ-licht was het de beurt aan Ilse de Groot met Dj Tiësto. Met 223 en 217 punten stak de combinatie met kop en schouders boven de concurrentie uit en nam terecht tweemaal de EERSTE prijs mee naar huis. Super gedaan!

Zaterdag 6 juni zullen de Kringkampioenschappen worden verreden in Spijk. In samenwerking met PSV de Waddesteijnruiters zal er naast de kringkampioenschappen ook plaats zijn voor de Merwede Horse Fair vol met demonstraties en activiteiten. Wij wensen al onze leden alvast onwijs veel succes! Maak ons trots!

Antoinette met Flugel

Antoinette met Flugel

 

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via voorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52