Zaterdag 17 september beloofde het weer een prachtige dag te worden. Tenminste, de voorspellingen waren iets minder, maar wat hebben we heerlijk weer gehad! De dag was weer onwijs gezellig met iedereen en alles is goed verlopen. ’s Ochtends tegen 9 uur waren de eerste deelnemers gearriveerd en pas aan het eind van de middag vertrokken de laatste weer, waarna veel leden nog gezellig bleven of speciaal terug kwamen voor de barbecue, gesponsord door Van Lopik Catering & Partyservice uit Werkendam! Een hoop verschillende talenten, de allerkleinste en de grotere, lieten heel de dag zien wat zij konden. We hebben veel publiek gehad en iedereen heeft genoten van de lekkere taartjes, de stands van Dressuurstal Laurena met Höveler paardenvoer en May Fair Ruitersport en de Eindshow van Nikki van Olst van Visibre Team!

Er kwamen ook enkele eigen leden aan start deze dag en zij hebben optimaal gepresteerd:

Laura Roling kwam al eerste aan start met haar mooie paard Dinette DL in de klasse M2. Na een mooie proef behaalde de combinatie een topscore van 203 punten!

Vervolgens kwam Kirsten van Houdt aan start in de klasse M1 met haar stoere fries Jetske B. Bij de officiële wedstrijden komen zij uit in de klasse L1. Ze startten nu dus twee klasses hoger! De combinatie behaalde een nette score van 171 punten.

Sanne Vos kwam aan start met haar fries Niske in de klasse L1. Dit ging heel goed en ze scoorden dan ook 185,5 punten!

Zoe Embrechts startte haar stoere pony in de klasse B. De leuke combinatie behaalde hier 194 punten!

Aan het eind van het ochtendprogramma kwam Sanne Vos nog een keer aan start, deze keer in de klasse B. Met haar paard Hill behaalde ze in de klasse B een enorm aantal punten van 203,5! Extra bijzonder was dat Sanne pas een paar keer op dit paard heeft gereden.

De foto’s deze dag zijn gemaakt door Nouws fotografie: http://nouwsfotografie.weebly.com/

Ook is er een impressiefilmpje gemaakt van de dag, deze is te vinden op onze facebookpagina!

We willen iedereen feliciteren met de behaalde resultaten en we hopen jullie volgend jaar weer terug te zien!

 

En nogmaals: sponsors en vrijwilligers ontzettend bedankt!

img_4871