Het begint haast meer regel dan uitzondering te worden, maar ook dit weekend was het weer een druk wedstrijdweekend voor de leden van PSV LvHeA. Het is onwijs leuk om te zien dat we het als club steeds beter doen op de wedstrijden en onze leden met steeds meer prijzen en winstpunten thuis weten te komen.

Vrijdag was er een wedstrijd bij ROS in Loon op Zand. Helaas is de totaal uitslag nog niet gepubliceerd, maar hierbij alvast wat insight information:

  • Irma Bouman behaald in de B paarden een mooie 189 voor de eerste proef. De tweede proef deed ze daar nog een schepje bovenop door met maar liefst 198 punten de DERDE prijs op haar naam te schrijven! Super gereden Irma! Vooral omdat dit pas de tweede wedstrijd was voor deze jonge combinatie!
  • Ook Antoinette Bouman wist in de B paarden zichzelf weer in de picture te rijden met mooie 185 en 187 punten. De L1 komt voor deze combinatie zo steeds weer een stukje dichterbij! Goed gedaan Antoinette!!

Zaterdag was er een druk bezochte wedstrijd op de Arina’s Hoeve in Groot-Ammers

  • Claran Mouthaan startte met Jelke S. in de categorie L1 paarden. De combinatie kon tevreden huiswaarts keren met twee winstpunten op zak. De eerste proef was namelijk al succesvol met 184 punten, maar ook de tweede proef was goed voor winst met 182 punten. Top gedaan Claran!
  • Tevens was deze wedstrijd de eerste selectiewedstrijd indoorkampioenschappen voor de categorie Z paarden. In een zeer sterk deelnemersveld startte Ilse de Groot haar stoere DJ Tiësto voor de tweede maal in de categorie Z2 paarden. De eerste proef was al goed voor een prachtige 223 punten en de TWEEDE plaats. Maar de tweede proef kwam de combinatie pas echt los door met maar liefst 230 punten de EERSTE prijs op te eisen. Super gereden Ilse! Ga vooral zo door!

Tevens reed  Lianne Den Besten afgelopen zaterdag voor de eerste keer een M1 proef tijdens een onderlinge wedstrijd. Met een mooie 178 en 185 punten belooft dit wat voor de officiële M1 wedstrijden. Succes met oefenen Lianne! Jullie kunnen het!

Super gedaan iedereen! Nogmaals fantastisch om zoveel actieve leden in de wedstrijdsport te hebben! Ga vooral zo door!

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via vicevoorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52