Er zijn afgelopen maand weer heel wat resultaten behaald door onze leden! Gefeliciteerd iedereen met de knap behaalde resultaten!

Dinsdag 24 mei 

Lianne den Besten startte met haar twee top friezen in Asperen. Ze behaalde daar met de nog jonge Lars B in de eerste proef van de klasse B een hele knappe DERDE plaats met 194 punten en in de tweede proef werden ze TWEEDE met 192,5 punten! Vervolgens kwam ze met haar trouwe Quinty R aan start in de klasse M1, waar ze twee hele fijne proeven konden rijden! Ze behaalden twee mooie scores van 179,5 en 178,5 punten!

Zaterdag 28 mei

Wat een topdag voor Patricia Bouman met haar paard First Diamant! In een groot deelnemersveld kwamen ze aan start in de klasse L2 in Sleeuwijk. Zij wisten de tegenstanders in beide proeven ver achter te laten door twee keer EERSTE te worden! Ze reden twee topscores van 200,5 en 212,5 punten bij elkaar!

Ook Jolanda van Drunen kwam met haar reus, Charlie Brown, aan start in de klasse L2. Na een blessure hebben zij onwijs goed gereden door twee hele nette scores van 176,5 en 182,5 punten te rijden!

Zondag 29 mei

Vandaag was de laatste M2 wedstrijd voor Claudia Vos en haar knappe Fernanza. In de eerste proef behaalden zij namelijk de TWEEDE plaats met 202,5 punten en in de tweede proef behaalden zij 195 punten! Dit resulteerde 4 winstpunten en daarmee de laatste puntjes om Z1 te gaan starten!

Ook Laura Roling en Tsjalling DL gingen op pad vandaag, naar Buurmalen. Ze hadden mooi weer en Tsjalling had er duidelijk zin in. In de eerste ZZ-licht proef slopen er nog enkele kleine foutjes in, maar de tweede proef was zeker heel goed! Met een gedeelde TWEEDE plaats met 62,29% in de eerste proef en een EERSTE plaats in de tweede proef met 65,29% konden zij zeer tevreden op deze dag terugkijken!

Woensdag 8 juni Irma Bouman

Irma Bouman startte na een vrij lange wedstrijdstop weer eens op een officiële wedstrijd met haar knappe fries Winke Teske in de klasse M1. De eerste proef slopen er helaas een paar foutjes in omdat de impuls nog niet helemaal aanwezig was, maar ondanks dat behaalden zij toch nog 175 punten! In de tweede proef ging het al beter! Ondanks een gemist onderdeel, behaalde het duo alsnog een hele mooie 184 punten! Wat een mooie comeback!

Zaterdag 11 juni

Als er een duo is die goed kan presteren, zijn het Laura Roling en fries Tsjalling DL wel. Zij reisden deze dag af naar Houten om hun kunsten te tonen in de klasse ZZ-licht. Met twee ontzettend goede proeven behaalde dit duo twee keer de EERSTE plaats met 64,71% en 66%! Dit betekend dat zij na 4 wedstrijden ZZ-ZWAAR startgerechtigd zijn! Gefeliciteerd!

Zondag 12 juni

Ilse de Groot startte met haar topper DJ Tiësto in de Lichte Tour bij het concours Dressage Blom in Etten Leur. Het was pas de derde keer dat ze deze proef reden! Zoals Ilse zelf schreef was het niet de beste proef die ze gereden hebben, maar als zo’n jonge combinatie bij zo’n groot evenement is het toch wel een hele knappe prestatie!

Maandag 13 juni

Irma Bouman en Winke Teske hadden de smaak te pakken en startten deze keer in Moergestel. Zij reden een hele sterke eerste proef, wat resulteerde in een DERDE plaats met 189,5 punten! De tweede proef ging helaas wat minder omdat de energie eruit was, maar alsnog scoorden ze hier een hele nette 174 punten!

Zaterdag 18 juni  S

Vandaag was het tijd voor het super Z1 debuut van Claudia Vos in Ammerzoden! Zij reden één proef, waarin zij gelijk lieten zien wat zij waard zijn door TWEEDE te eindigen met 210,5 punten! Zoals Claudia zelf schreef: “Ons doel is bereikt, op naar de volgende!”

Voor het knappe paard Golden Aqueen van Sanne Vos stond er deze dag een wedstrijddebuut in de klasse L1 gepland! Zij reden twee HC proeven, waarin zij een TWEEDE en een DERDE plaats behaalden met twee keer 191 punten! Wat een mooi debuut!

13450313_1748442925398993_8720611863561378990_n

Golden Aqueen van Sanne Vos