Afgelopen weekend was er naast onze gezellige Nieuwjaarsreceptie nog een grootst evenement. Op manage Buitenhorst te Oosteind werden de Kringkampioenschappen Indoor 2016 verreden. Met een record aantal starts van PSV LvHeA leden werden er mooie resultaten behaald en de eerste winstpunten voor 2016 bij elkaar gereden.

  • In de Z1 dressuur startte Mandy van Wijlen met Tsjibbe K. Met percentages van 59.41% en 60.74%  behaalde de combinatie tweemaal een mooie vijfde plaats in een sterk deelnemersveld
  • Claudia Vos startte haar Fernanza in het M2 paarden. Met 183 en 171 punten greep de combinatie net naast de prijzen, maar zette een paar mooie proeven neer.
  • Een deelneemster die het extra druk had vandaag was Lianne den Besten. Met Quinty R. startte zij in de categorie M1 paarden en behaalde 169 en 172 punten. Quinty R. had helaas veel spanning, maar liet toch een mooie proef zien met veel ruimte voor verbetering. Naast Quinty R. had Lianne ook haar nieuwe topper Lars van stal gehaald. Dit was een succesvol debuut te noemen met 170 en 182 punten, waardoor het eerste winstpunt van deze combinatie een feit is!
  • In de L2 paarden werden we als vereniging vertegenwoordigd door Claran Mouthaan en Jolanda van Drunen. Claran behaalde met Jelke S. 181 en 164 punten. Jolanda en Charlie Brown behaalde twee winstpunten door tweemaal 180 punten bij elkaar te rijden.
  • Naast Lianne startte ook haar tante Christine Treffers-Buys voor de eerste keer met haar nieuwe paard Erina. Met tweemaal 172 punten kon ook deze combinatie tevreden huiswaarts keren en terugkijken om een mooi debuut.

Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten! Laat dit een mooi begin zijn van een succesvol paardensport jaar!

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via voorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kan je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52