Dit weekend vlogen de winstpunten en de prijzen ons weer om de oren. Verschillende leden kwamen op hun best aan de start en zij lieten de concurrentie duidelijk merken wat zij waard zijn! Het weer hadden ze ook nog mee, want met een lekker zonnetje en aangename temperaturen was het goed te doen.

Een geweldige afsluiting was er voor Antoinette Bouman met Cilinda M in de L1. Afgelopen zaterdag verschenen zij aan start in Werkendam. Ze behaalden in deze klasse dik verdiende winstpunten door met 203 en 202 punten een TWEEDE en een DERDE plek te bemachtigen! Antoinette heeft genoeg winstpunten om L2 te gaan starten!

Lianne den Besten reed zaterdag haar 4e wedstrijd in Werkendam met haar nog jonge fries Lars B. Ze lieten gelijk weer zien wat ze waard zijn, door twee keer de EERSTE prijs mee naar huis te nemen met 197 en 185 punten!

Claudia Vos kwam met Fernanza aan start in Prinsenbeek, in de klasse M2, en dat was niet voor niets! Met 197 punten wisten zij de TWEEDE plaats in beslag te nemen en ook in de tweede proef konden zij nog een zeer verdiende winstpunt mee naar huis nemen!

Gefeliciteerd met de resultaten dames! Op naar een mooi outdoor seizoen!

Ben jij ook op wedstrijd geweest of heb je een ander leuk nieuwtje, laat het dan weten via communicatie@lvhea.nl