Afgelopen zaterdag organiseerde de Arina’s Hoeve in Groot-Ammers een dressuurwedstrijd. In verschillende categorieën verschenen onze leden in de wedstrijdring:

In het M1/paarden startte Claudia Vos haar Fernanza en met 175 punten behaalde zij een TWEEDE prijs. Lianne den Besten reed met Quinty R 164 punten bij elkaar en behaalde daarmee de achtste plaats. In de tweede proef behaalde Claudia 171 punten en een vierde plaats en Lianne met 174 punten een nette derde plaats. Kortom: een spannende strijd met nette resultaten!

Antoinette Bouman domineerde met Flugel de categorie B paarden. In de eerste proef schreef de combinatie met 186 punten de EERSTE prijs op hun naam. Ook in de tweede proef waren Antoinette en Flugel te sterk voor de concurrentie met 191 punten en nogmaals de EERSTE plaats.

Dames, van harte gefeliciteerd met de resultaten!

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via voorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kan je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52