Onze leden waren ook deze maand weer goed bezig om de nodige winstpunten binnen te slepen! Laten we even kijken naar hun prestaties.


5 november

Sanne vos reed met Daria een proef in het Z1. Dit resulteerde in een knappe TWEEDE prijs met 63%!

In Werkendam was het de beurt voor Lianne Dammers met haar twee friezen. Met Lars B behaalde ze een knappe EERSTE plaats met winst! Quinty R was erg zenuwachtig, maar ook hij zette toch nog z’n beste beentje voor en mocht ook winst meer naar huis nemen!


12 november

Patricia Bouman vertrok deze dag met Floor om in Heerjansdam een wedstrijd te rijden in de klasse M1. Er was wat spanning in de binnenbak, maar toch behaalde het duo nog 179 punten en in de tweede proef werden ze zelfs TWEEDE met 193,5 punten!

Sanne Vos vertrok met Bensie om een wedstrijd te rijden in het ZZ-Zwaar. Zij scoorden hier twee dikke winstpunten en zijn tot nu toe met elke proef 4% vooruit gegaan!

Voor Noa van Helden stond daar het debuut in de klasse B te wachten met Voltige! In Oudendijk kwamen zij aan start en dat zorgde gelijk voor een super debuut, want ze behaalden gelijk een EERSTE en TWEEDE prijs met 188 en 186,5 punten!


14 november

Deze dag vond de KWPN Zuid-Holland cup voor de 4-jarige plaats. Laura Roling kwam hier aan start met Oukje Fan It Hiem DL. Oukje was hier de enige fries tussen de KWPN’ers en zij werden 18e van de 37 deelnemers! Een hele prestatie.


19 november

Sanne Vos kwam aan start met haar paard Golden Aqueen in de klasse L2 dressuur in Hulten. Zij presteerden daarin hartstikke goed en behaalden tweemaal de DERDE prijs met 194 en 188,5 punt!

Irma Bouman trok met haar fries Winke Teske naar Heerjansdam om daar aan start te komen in de klasse M2. Dit tochtje was het helemaal waard want het duo keerde huiswaarts met twee keer een EERSTE prijs met 182,5 en 178 punten!

Laura Roling kwam aan start met Dinette DL. In de eerste proef reden zij een nette score van 178 punten en in de tweede proef 176 punten!


20 november

In Hulten zette de wedstrijd voort en Mandy van Wijlen was daar met fries Tsjibbe om onze club te vertegenwoordigen in de klasse Z1/Z2 dressur. Zij behaalden een hele knappe 5e plaats met 204 punten en een DERDE plaats met 206 punten!


25 november

Irma Bouman scoorde vandaag met Winke Teske twee dikke winstpunten in de klasse M2! Nog maar één puntje en ze mogen al weer naar het Z1.


26 november

Laura Rolling startte Dinette DL in Acquoy, waar ze pas ’s avonds hoefden te starten. Dit gaf echter geen gevolgen en Dinette liep twee fijne proeven met nog genoeg ruimte voor verbetering. Dit resulteerde in een EERSTE plaats in de selectieproef! Ook in de tweede proef scoorden ze nog een dik winstpunt!


Gefeliciteerd allemaal!

Mocht je er nou niet tussen staan, stuur dan bij de volgende wedstrijd even een mailtje met de uitslag naar communicatie@lvhea.nl