Ons leden hebben weer flink hun best gedaan deze maand en daarmee hebben ze ook een hoop prijzen en winstpunten binnen gesleept! Gefeliciteerd met de behaalde resultaten allemaal!


 

1 oktober

Sanne Vos kwam aan start met Don Juan en behaalde een vierde plaats in de klasse ZZ zwaar!


 

2 oktober

Laura Roling en Dinette DL kwamen aan start in de klasse M2. In de eerste proef was er nog wat spanning omdat ze de paarden gingen voeren, maar de tweede proef was een mooie met veel progressie! Zij behaalden dan ook de EERSTE plaats en mooie winstpunten in beide proeven!


 

8 oktober

Kim van Es kwam met haar topper Esprit aan start in de klasse M1 in Oudendijk. Dit was zeker een geslaagde dag, want Kim kon met 5 winstpunten huiswaarts keren! Het duo behaalde twee keer de EERSTE prijs met 215,5 en 195,5 punten!

Sanne Vos ging op pad met de merrie Daria. Een week eerder hadden zij hun wedstrijddebuut in de klasse Z1 en bij deze, de tweede, wedstrijd behaalden zij dan al een EERSTE en TWEEDE prijs met 220 punten! Het duo scoorde zelfs een 10 voor binnenkomen!


 

9 oktober

In Acquoy was het de beurt voor Ilse de Groot met haar mooie paard Frivoli. Zij reden pas hun tweede wedstrijd samen en deze was in de klasse L2. Bij deze wedstrijd scoorden zij tweemaal de EERSTE prijs met 207 en 203,5 punten!


 

12 oktober

Sanne Vos kwam met twee prachtpaarden aan start in de klasse ZZ zwaar. Don Juan was ‘voor het eerst in zijn leven kijkerig’, maar ondanks dat behaalden zij toch een mooie DERDE plaats!

Bensie had zichzelf weer opgepakt na de wedstrijd van de vorige keer wat resulteerde in een mooie vijfde plaats!


 

15 oktober

Na een wedstrijd stop van ruim drie maanden besloot Patricia Bouman met haar paard First Diamant (Floor) weer op wedstrijd te gaan. Dit was een zeer goed besluit, want het duo scoorde daar 183,5 en 191,5 punten in de M1! Dit was bovendien pas hun eerste indoorwedstrijd samen!

Voor Irma Bouman was het de beurt voor haar tweede M2 wedstrijd in Ammerzoden. Met haar mooie fries Winke Teske Z haalde zij twee dikke winstpunten binnen met 191,5 en 192,5 punten. Dubbel zo knap, omdat zij de proeven uit het hoofd reed!

Lianne Dammers kwam met haar twee stoere friezen aan start in Groot-Ammers. Met Quinty R startte ze in de M1 dressuur en daar behaalde het duo twee TWEEDE prijzen met 182,5 en 176,5 punten!

Met Lars B kwam zij aan start in de klasse L1, waar zij een hele mooie vierde en vijfde plaats scoorde met 187 en 182,5 punten!

Ook Mandy van Wijlen kwam met Tsjibbe K aan start in Ammerzoden. Zij startten in de klasse Z2 en behaalden daar tweemaal de EERSTE prijs met 202,5 en 205 punten!

Vrijwel alle wedstrijdfriezen van onze vereniging zijn op wedstrijd geweest, want ook Laura Roling kwam aan start in Haaksbergen met haar fries Oukje fan it Hiem DL. Het duo startte in de klasse L1 en zij behaalden een hele mooie EERSTE prijs met 195 punten en ook nog de TWEEDE prijs met 189,5 punten!


 

16 oktober

Kim van Es behaalde met Esprit tweemaal de EERSTE prijs tijdens de selectie voor de Wintercompetitie in Papendrecht!


 

29 oktober

Patricia Bouman reed dit weekend een topwedstrijd bij de Giessenruiters in Ameide. Zij werd met haar Floor twee keer TWEEDE met 193,5 en zelfs 204 punten in de klasse M1!

De zusjes Roling Reisden met de paarden Watch Me DL en Dinette DL af naar Acquoy. Renate Roling kwam als eerste met Watch Me DL aan start. Het duo behaalden een TWEEDE plaats met 182,5 punten en een EERSTE plaats met 187 punten!

Daarna kwam Laura Roling met Dinette DL aan start in de klasse M2. Zij behaalden met 190,5 punten de DERDE prijs en met 190 punten de TWEEDE prijs!


 

 

30 oktober

Irma Bouman besloot om 9 uur ’s avonds nog even een wedstrijd in Acquoy in de klasse M2 te starten dit weekend. Dit had gelukkig wel resultaat! Met Winke Teske Z behaalde zij een hele mooie vijfde en vierde plaats met 182,5 en 184 punten! Nog even en het duo mag al naar de Z!