Ook de afgelopen weken hebben onze leden weer hun beste beentje voor gezet en zijn ze vol goede moed verschenen op verschillende wedstrijden. Met resultaten om trots op te zijn!

4 september

Voor het paard Frivoli, van Ilse de Groot, stond het wedstrijd debuut in de klasse L2 op het programma. Frivoli was op dat moment pas 8 maanden zadelmak! Het was voor hem wat spannender dan thuis, maar hij gedroeg zich toch heel braaf. Dit resulteerde in een DERDE prijs met 201 punten!


 

15 september

Deze dag was er een M2-debuut van Laura Roling en haar paard Dinette DL. Het duo behaalde samen gelijke 2 keer de EERSTE prijs met twee dikke winstpunten!


 

18 september

Deze zondag verscheen Mandy van Wijlen aan start met haar prachtige fries Tsjibbe in de klasse Z2. Dit resulteerde in twee prachtige winstpunten en een DERDE prijs!

Ook Kim van Es mag alweer een klasse hoger gaan starten. Zij reed met Esprit haar laatste wedstrijd in de M1 en behaalde daar een EERSTE prijs met 201,5 punten! Ze zijn nu M2-startgerechtigd.


 

24 september

Irma Bouman liet ons aan het eind van de dag ineens weten dat zij ‘stiekem’ op wedstrijd was geweest: haar M2-debuut! Met Winke Teske Z behaalde zij een EERSTE prijs met 191 punten en in de tweede proef behaalde zij ook nog 189,5 punten!

Laura Roling reisde met Oukje af naar Hagestein waar zij twee fijne proeven hebben gereden. Zij behaalden daarmee in de proef een hele mooie TWEEDE prijs met 186 punten! In de tweede proef ging daar nog eens een schepje bovenop en behaalden ze een TWEEDE prijs met 67,5%!


 

25 september

Deze wedstrijd was de afsluiter van het buitenseizoen voor Jolanda van Drunen met Charlie Brown. Ze verschenen aan start in de klasse L2 en behaalden hier een TWEEDE prijs met 188 punten!


 

Daarnaast is Antoinette Bouman met Cilinda M inmiddels ook alweer M1-startgerechtigd!

 

Ben jij ook op wedstrijd geweest? Stuur even een mailtje met de resultaten en eventueel een foto naar communicatie@lvhea.nl