Vol trots kunnen wij u weer een aantal prachtige resultaten vermelden na een mooi weekend vol sportieve successen.

Lid Ilse de Groot maakte zaterdag met haar prachtige Vos DJ hun ZZ Licht debuut tijdens een wedstrijd van PSV Hippos in Gorinchem. Met tweemaal de EERSTE plaats en 212 én 210 punten kon de succesvolle combinatie meer dan tevreden huiswaarts keren. Top gedaan Ilse!

ilse

 

Ook lid Debora Vos maakte haar debuut. Samen met haar pony Alexia startte zij voor de eerste keer in de categorie M1 dressuur. De eerste proef behaalde de combinatie de EERSTE plaats met 181 punten én de tweede proef de derde plaats met 178 punten. Super goed gedaan Debora! Dit belooft een mooie zomer!

debora

Claudia Vos startte zondag haar Fernanza voor de eerste keer in de categorie M1 paarden. Vanwege de nog jonge leeftijd van Fernanza heeft de combinatie een aantal maanden moeten wachten voor ze officieel in deze categorie mochten starten. Maar dit wachten werd beloond, want het debuut werd bekroond met een EERSTE plaats en 192 punten! Fantastisch!

Dames, van harte gefeliciteerd met jullie prijzen en winstpunten! Jullie hebben het meer dan verdiend!

 

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via voorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52