Nu het zonnetje steeds harder gaat schijnen nemen ook de wedstrijdkriebels toe bij onze leden. Ook dit weekend werden er weer prachtige resultaten behaald in diverse categorieën en daar zijn we terecht trots op!

Donderdag 14 mei startte lid Ilse de Groot haar paard DJ voor de tweede keer in het ZZL op CH Houten. Ilse: ‘de eerste proef ging al met meer ontspanning (215 pnt, derde plaats) maar in de tweede proef zag DJ overal spoken op de bodem (lees; een hoop mest en kleurverschil door wat zandplekken tussen het gras), daardoor gingen veel oefeningen de mist in.’ De combinatie gaat zich nu voorbereiden op de selectiewedstrijden. Succes met trainen en top gedaan!

11049591_10206456897804975_5990041053510140810_n

Ilse de Groot met DJ

 

Lid Irma Bouman startte zaterdag Tanja voor de zesde keer in het L1. In de eerste proef behaalde de combinatie een nette TWEEDE plaats met 191 punten en in de tweede proef een EERSTE plaats met 194 punten. De combinatie heeft nu al genoeg punten om de overstap te mogen maken naar het L2. Succes Irma!

irma

Irma tijdens de prijsuitreiking

Ook Kim van Es kwam weer in actie! Met Esprit deed zij mee in de categorie L1 paarden. De combinatie wist de EERSTE prijs op hun naam te schrijven met maar liefst 204 en 206 punten! Top gedaan Kim!

kim

Kim en Esprit

En als klap op de vuurpijl was daar Mandy van Wijlen. Mandy en Tsjibbe behaalde twee winstpunten in de categorie M2 paarden en hebben ondertussen al negen winstpunten. Nog even en er kan een stang en trens hoofdstel worden aangeschaft in huize van Wijlen! Super gedaan Mandy

Dames ook deze week weer van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten! Wij zijn trots op jullie!

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via voorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52