Het was naast een zonnig weekend ook een succesvol weekend voor de leden van PSV LvHeA.

Vrijdagavond startte Lianne den Besten haar twee toppers in Ammerzoden. Met Quinty R behaalde Lianne tweemaal een nette 174 punten in de categorie M1 paarden. In de klasse B implus behaalde Lianne daarnaast 186 punten met haar nieuwe topper Lars B.

Zaterdag ging de wedstrijd in Ammerzoden gewoon verder. In de categorie L2 paarden behaald Claran Mouthaan met Jelke S. 178 en 180 punten. Waardoor de combinatie weer een stapje dichter bij de categorie M is gekomen. In die categorie M paarden treffen wij een ander lid aan: Irma Bouman. Irma reed met Winke Teske Z. ook 180 punten bij elkaar. Een welverdiend winstpunt met genoeg ruimte voor verbetering!

Als kers op de taart reed Ilse de Groot twee prachtige scores bij elkaar tijdens een subtop wedstrijd in Someren. Samen met DJ behaalde Ilse 60.43% en 62.29% in de categorie ZZ Zwaar. Een fantastisch resultaat aangezien Ilse begin deze maand nog in het ziekenhuis lag vanwege een nierbekkenontsteking.

Dames van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten! Op naar een prachtig indoor seizoen!

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via voorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kan je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52