Ondanks dat de zon hoog aan de hemel stond weerhield dat twee van onze leden er niet van om vandaag op wedstrijd te gaan bij Stal Brons in Werkendam.

Lid Claudia Vos maakte haar B debuut met de door haar zelfgefokte en opgeleide vosmerrie Fernanza (Zie foto). Hoewel Fernanze het ontzettend spannend vond tussen de andere paarden en die ‘gekke’ witte hekjes behaalde de combinatie toch twee winstpunten! De eerste proef behaalde Claudia & Fernanza een tweede plaats met 186 punten én ook de tweede proef werd beloond met een tweede plaats en maar liefst 188 punten! Wat een prachtig debuut Claudia! Van harte gefeliciteerd!

Fernaza

Ook lid Jolanda Kivits-Raadjes had Dutch Liza Minelli weer netjes gepoetst en ingevlochten om te strijden voor de winstpunten en prijzen in de categorie L2 paarden. De eerste proef was met 177 punten helaas net niet genoeg voor winst, maar dat maakte deze sympathieke combinatie de tweede proef helemaal goed met een vierde plaats én 183 punten. Super netjes gereden Jolanda! Gefeliciteerd met je winst! Wij hopen van harte dat jullie deze stijgende lijn vast weten te houden!