Tijdens het eerste weekend van het nieuwe jaar worden traditiegetrouw de Indoor Kringkampioenschappen georganiseerd op Manage Buitenhorst te Oosteind. Een mooie wedstrijd met prachtige resultaten voor onze leden:

De vrijdag was speciaal voor de categorie Z. In het Z2 startte Ilse de Groot haar prachtige vos Dj Tiësto. De eerste proef werd beloond met mooie 60.88% en de tweede proef met een nette 60.74%. De combinatie was een lust voor het oog en ging met mooi jurycommentaar huiswaarts. Dit was niet het enige wat mee naar huis ging. Met deze prachtige scores wisten Ilse en Dj in het sterke deelnemersveld RESERVEKAMPIOEN te worden en hiermee is een afvaardiging naar de Regiokampioenschappen een feit. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat en veel succes met de voorbereidingen voor het Regiokampioenschap.

Ilse de Groot

Ilse de Groot

In de categorie M2 paarden startte kersvers lid Laura Roling haar Tsjalling D. L.. De eerste proef was goed voor een EERSTE plaats en 195 punten, de tweede proef werd de combinatie derde met 177 punten. Hierdoor werd het nog even spannend, maar kon de succesvolle combinatie ook tevreden huiswaarts keren als RESERVERKAMPIOEN. Ook jij gefeliciteerd met dit mooie resultaat en op naar de Regiokampioenschappen! Succes!

Laura Roling

Laura Roling

Mandy van Wijlen zorgde voor spektakel met haar zwarte parel in de categorie M1 paarden. In het grote deelnemersveld was het eigenlijk een nek-aan-nek race tussen drie combinaties. Tsjibbe K. liet zich weer van zijn beste kant zien. De combinatie behaalde dan ook een TWEEDE plaats met 185 punten in de eerste proef en een DERDE plaats met 186 punten in de tweede proef. Op vier puntjes na behaalde de combinatie net geen kampioenslint, maar zeker niet getreurd want wat is het toch een prachtige combinatie. Het resultaat is helemaal top te noemen, aangezien de combinatie enige tijd niet heeft kunnen trainen vanwege een blessure. Wij zijn trots op je Mandy! Super goed gedaan en op naar het M2!

Tweemaal werden we vertegenwoordig in de categorie L2 paarden. De amazones Claudia Vos en Antoinette van Houdt verschenen namelijk beide aan de start in deze categorie. Claudia behaalde met haar Fernanza twee welverdiende winstpunten door in de eerste proef een nette 180 punten (9de plaats) en de tweede proef een keurige 187 punten (6de plaats) bij elkaar te rijden. De combinatie liet weer veel progressie zien en werd gecomplimenteerd met het mooie beeld. Super goed gedaan Claudia! Antoinette had haar topper Boyangles van stal gehaald om deel te nemen aan het kampioenschap. Helaas had de combinatie niet hun dag, maar behaalde wel 177 punten (11de plaats) in de eerste proef en nogmaals 177 punten (ook 11de plaats) in de tweede proef met veel ruimte voor verbetering. Ga zo door Antoinette!

Iedereen nogmaals van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten! Het is feestje om zulke mooie resultaten te kunnen vermelden!

 

Mocht je nu ook op wedstrijd zijn geweest, maar niet worden genoemd doordat je de resultaten nog niet hebt doorgegeven? Stuur dan even een mailtje met je resultaten (en eventuele leuke foto’s) naar Wilke via vicevoorzitter@lvhea.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen naar 06 – 82 01 94 52