Op deze pagina treft u een overzicht van de bestuurssamenstelling. Voor meer informatie bezoek ook onze contact pagina.

Irma Bouman

Voorzitter

Als lid van PSV Land van Heusden en Altena heeft ze al meerdere Friese paarden uit de fokkerij van Armanda Timmermans binnen de witte hekjes naar een hoger niveau gereden. Irma is tevens aanspreekpunt voor vele van onze sponsoren.

voorzitter@lvhea.nl | tel. 06 – 13 27 94 60

Antoinette Bouman

Secretaris

Antoinette is de derde zus die plaatst neemt in het bestuur van onze vereniging! Sinds 2015 /2016 studeert Antoinette Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Antoinette is opgegroeid tussen de paarden en heeft twee fantastische paarden op stal staan namelijk de toppers Flugel en Cilinda. Met veel plezier lest Antoinette met beide paarden bij Frenk Jespers en vertoont met regelmaat haar kunsten in de wedstrijdring.

 

secretaris@lvhea.nl  | tel. 06 – 20 47 14 56

Patricia Salm

Wedstrijd secretaris

Naast haar baan bij een pharmaceutisch bedrijf is Patricia moeder van twee kinderen. Met haar paard First Diamant rijdt ze zeer succesvol dressuurwedstrijden met als hoogtepunt deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen. Deze bezige bij zet zich enthousiast in voor de organisatie van de activiteiten binnen de vereniging.

wedstrijd@lvhea.nl  | tel. 06 – 53 18 54 29

Antoinette van Houdt

Activiteiten en Communicatie

Antoinette is werkzaam in de zorg. Naast haar baan is ze met Boyangles en Elton John actief in de sport en rijdt ze nog enkele jonge paarden.

communicatie@lvhea.nl activiteiten@lvhea.nl  | tel. 06 – 46 84 24 45