Op deze pagina treft u een overzicht van de bestuurssamenstelling. Voor meer informatie bezoek ook onze contact pagina.

Irma Bouman

Voorzitter

In haar dagelijkse leven draagt ze de zorg voor haar tiener dochter Liv, hun hondje Puk en haar lieve Fries merrie Yente fan Veldzicht. Verder is ze verantwoordelijk voor de administratie van een plantenexport bedrijf naar Zwitserland en de heerlijke cafetaria le Clerque die gelegen is in Wijk en Aalburg. Vier à vijf keer in de week traint en verzorgt ze haar paard die ze inmiddels weer actief uitbrengt op de wedstrijden. Als voorzitter voor de rijvereniging is ze het aanspreekpunt voor vele van onze sponsoren, maar natuurlijk mogen leden en niet-leden ook altijd contact met haar opnemen.

voorzitter@lvhea.nl | tel. 06 – 13 27 94 60

Patricia Salm

Secretaris en Wedstrijdsecretaris
Patricia is al al enige jaren actief als bestuurslid van PSV Land van Heusden en Altena. Eerst was ze verantwoordelijk voor de activiteiten, nu is ze de wedstrijdsecretaris van de vereniging, plus de secretaris. Een dubbele functie dus! Patricia rijdt al vanaf haar vierde paard. Tot twee jaar geleden heeft ze dit heel fanatiek uitgeoefend. Helaas is ze door een ziekte geen geen actief wedstrijdruiter meer, maar ze rijdt nog wel. Daarnaast is ze toezichthouder op wedstrijden en verzorgt ze nog verschillende dressuur lessen.

wedstrijd@lvhea.nl  | tel. 06 – 53 18 54 29

Denise Dekens

Communicatie

Denise maakt sinds begin 2023 deel uit van het enthousiaste bestuur van deze mooie vereniging. Zij houdt zich vooral bezig met de communicatie, waaronder de website en de socials. Denise is altijd heel actief geweest in de dressuursport met vele tientallen paarden van groen tot aan de Lichte Tour, daarnaast is ze instructrice en jurylid. De focus ligt de laatste jaren meer op de drie dochters die heel actief zijn in de dressuursport. Daarnaast is ze hoofdredacteur van De Hoefslag.

communicatie@lvhea.nl | 06-22455399.

Antoinette van Houdt

Bestuurslid Activiteiten

Antoinette is werkzaam in de zorg. Naast haar baan is ze met Boyangles en Elton John actief in de sport en rijdt ze nog enkele jonge paarden.

activiteiten@lvhea.nl  | tel. 06 – 46 84 24 45